Pitaleivät jauhelihatäytteellä

  • 20 min Työaika
  • 20 min Valmistusaika
  • Helppo Vaikeustaso
  • Ei hyvä, 1 / 5
  • Parannettavaa, 2 / 5
  • Ihan ok, 3 / 5
  • Loistava, 4 / 5
  • Erinomainen, 5 / 5

35 arvostelua. Keskiarvo: 3.1/5

Ei arvosteluja

Advertising information

Ainekset

6 annosta
  • 6 pitaleipä
  • öljy
  • 400 g jauheliha
  • 1 sipuli
  • 3 valkosipulinkynsi
  • tacomauste
  • 1 punainen paprika
  • 1 prk tomaattimurska
  • salaatti
  • tomaatti
  • kurkku
  • creme fraiche

Pikanälkään helppo ja nopea ruoka.

Pitaleivät
6 kpl valmiita Pitaleipiä

Täyte:

tilkka öljyä
400 g jauhelihaa
1 iso sipuli silppuna
3 valkosipulinkynttä hienonnettuna
tacomaustetta tms
1 pieni paprika suikaleina
1 prk tomaattimurskaa
salaattia
tomaattia
kurkkua
creme fraichea

Pitaleivät paahtuvat sopivan rapsakoiksi nopeasti leivänpaahtimessa, tai vaihtoehtoisesti uunissa. Mikäli laitat pitaleivät paahtimeen, tee se vasta kun olet valmistanut kastikkeen ja pilkkonut muut ainekset.

Kuumenna tilkka öljyä pannussa, paista jauheliha ja sipuli, lisää valkosipuli ja tacomauste.
Lisää joukkoon suikaloitu paprika ja tomaattimurska, anna kastikkeen hautua muutama minuutti, tarkista maku.

Täytä paahdetut pitaleivät kastikkeella, salaatilla, tomaatilla ja kurkulla, nosta päälle vielä hieman creme fraichea.

Advertising information

Julkaisupäivä:

Reseptin on laatinut:

Yhteistyössä