Nacho-kebabvuoka

  • 15 min Työaika
  • 40 min Valmistusaika
  • Helppo Vaikeustaso
  • Ei hyvä, 1 / 5
  • Parannettavaa, 2 / 5
  • Ihan ok, 3 / 5
  • Loistava, 4 / 5
  • Erinomainen, 5 / 5

17 arvostelua. Keskiarvo: 3.8/5

Ei arvosteluja

Hellapoliisi logo

Resepti kaupallisessa yhteistyössä

Advertising information

Ainekset

4-6 annosta
  • 300 g nacho
  • 400 g kebablastu
  • 10 pepperoni
  • jalapeno
  • 1 vihreä paprika
  • 1 sipuli
  • 400 g tomaattimurska
  • 1 rkl tacomauste
  • 2 valkosipulinkynsi
  • juustoraaste

Nacho-kebabvuoka on ihana illanistujaisruoka tai viikonlopun leffaherkku. Kebablastujen tilalla voit käyttää myös kypsää jauhelihaa tai broilerinfileesuikaleita.

Nacho-kebabvuoka
4-6 annosta

300 g nachoja
400 g kebablastuja
n. 10 peperonia tai jalapenoa
1 vihreä paprika paloina
1 iso sipuli lohkoina
400 g tomaattimurskaa
1 rkl tacomaustetta tai maun mukaan
2 valkosipulinkynttä hienonnettuna

(pinnalle: juustoraastetta)

Laita nachot ja kebablastut reunalliseen uunivuokaan. Kääntele sekaisin. Lisää joukkoon peperonit tai jalapenot, paprikapalat ja sipulilohkot.
Kuumenna tomaattimurska ja mausta tacomausteella ja hienonnetulla valkosipulilla.
Kaada seos vuokaan muiden ainesten päälle.
Kuumenna 200 asteisessa uunissa.

Tarjoa heti!

Vinkki! Tarjoa seuraksi smetanaa tai ranskankermaa.

Advertising information

Julkaisupäivä:

Reseptin on laatinut:

Yhteistyössä