Maalahden Limppua ja rahka-voilevitettä
- 15 min Työaika
- 15 min Valmistusaika
- Helppo Vaikeustaso
Uusimmat reseptit
Advertising information
Ainekset
- Maalahden Limppu -leipäviipale
Levite:
- 250 g maitorahka
- 100 g voi
Lisäksi:
- 1 dl tilli
- sormisuola
- 1 valkosipulinkynsi
Kuuman kesäpäivän pikkuinen suupala on helposti valmistettu.
Mehevä Maalahden Limppu ja seurana tarjottava rahka-voilevite tuo energiaa päivään.
Tarjoa myös juhlapöydässä. Levitettä voit toki maustaa ihan miten itse haluat. Erilaiset tuoreet yrtit antavat levitteelle upean aromin.
Ja kukapa voisi vastustaa ihanaa valkosipulilevitettä?
Maalahden Limppua ja rahka-voilevitettä
Maalahden Limppu -leipäviipaleita
Levite:
250 g maitorahkaa
100 g huoneenlämpöistä voita
Lisäksi:
1 dl hienonnettua tilliä
1 valkosipulinkynsi
ripaus sormisuolaa
Laita maitorahka ja huoneenlämpöinen voi kulhoon ja vatkaa tasaiseksi.
Jaa seos kahteen osaan.
Hienonna tilli ja sekoita se sormisuolan kanssa keskenään.
Kuori ja hienonna valkosipulinkynsi ja sekoita se toiseen seokseen yhdessä sormisuolan kanssa.
Tarkista maku molemmista.
Laita pieniin kulhoihin ja tarjoa Maalahden Limppu -leipäviipaleiden kanssa.