Maalahden Limppua ja rahka-voilevitettä

  • 15 min Työaika
  • 15 min Valmistusaika
  • Helppo Vaikeustaso
  • Ei hyvä, 1 / 5
  • Parannettavaa, 2 / 5
  • Ihan ok, 3 / 5
  • Loistava, 4 / 5
  • Erinomainen, 5 / 5

4 arvostelua. Keskiarvo: 3.5/5

Ei arvosteluja

Maalahden Limppu logo Maalahden Limppu logo

Resepti kaupallisessa yhteistyössä

Advertising information

Ainekset

40 annosta
  • Maalahden Limppu -leipäviipale
Levite:
  • 250 g maitorahka
  • 100 g voi
Lisäksi:
  • 1 dl tilli
  • sormisuola
  • 1 valkosipulinkynsi

Kuuman kesäpäivän pikkuinen suupala on helposti valmistettu.
Mehevä Maalahden Limppu ja seurana tarjottava rahka-voilevite tuo energiaa päivään.
Tarjoa myös juhlapöydässä. Levitettä voit toki maustaa ihan miten itse haluat. Erilaiset tuoreet yrtit antavat levitteelle upean aromin.
Ja kukapa voisi vastustaa ihanaa valkosipulilevitettä?

Maalahden Limppua ja rahka-voilevitettä

Maalahden Limppu -leipäviipaleita

Levite:
250 g maitorahkaa
100 g huoneenlämpöistä voita

Lisäksi:
1 dl hienonnettua tilliä
1 valkosipulinkynsi
ripaus sormisuolaa

Laita maitorahka ja huoneenlämpöinen voi kulhoon ja vatkaa tasaiseksi.
Jaa seos kahteen osaan.
Hienonna tilli ja sekoita se sormisuolan kanssa keskenään.
Kuori ja hienonna valkosipulinkynsi ja sekoita se toiseen seokseen yhdessä sormisuolan kanssa.
Tarkista maku molemmista.
Laita pieniin kulhoihin ja tarjoa Maalahden Limppu -leipäviipaleiden kanssa.

Advertising information

Julkaisupäivä:

Reseptin on laatinut:

Yhteistyössä