Maalahden Limppua ja levitteitä

  • 20 min Työaika
  • 20 min Valmistusaika
  • Helppo Vaikeustaso
  • Ei hyvä, 1 / 5
  • Parannettavaa, 2 / 5
  • Ihan ok, 3 / 5
  • Loistava, 4 / 5
  • Erinomainen, 5 / 5

7 arvostelua. Keskiarvo: 4.4/5

Ei arvosteluja

Maalahden Limppu logo Maalahden Limppu logo

Resepti kaupallisessa yhteistyössä

Advertising information

Ainekset

10-20 annosta
Kylmäsavuhärkälevite
  • 200 g maustamaton tuorejuusto
  • (vaihtoehto) maustettu tuorejuusto
  • 100 g kylmäsavuhärkäleikkele
  • 1 dl (hienonnettuna) tuore rucola
  • mustapippurirouhe
Sienilevite
  • 100 g suppilovahvero
  • maustamaton tuorejuusto
  • (vaihtoehto) maustettu tuorejuusto
  • nokare voi
  • öljy
  • 1 punasipuli
  • mustapippurirouhe
  • suola

Loppuvuoden illanistujaisherkuttelu on helppoa. Laita tarjolle mehevää Maalahden Limppua ja muutamaa eri levitettä.
Ruokaisa tarjottava on valmis ja maistuu varmasti.

Maalahden Limppua ja levitteitä
10-20 annosta

Kylmäsavuhärkälevite

200 g maustamatonta tai maustettua tuorejuustoa
100 g kylmäsavuhärkää
1 dl hienonnettua rucolaa
mustapippuria myllystä

Laita tuorejuusto kulhoon.
Hienonna kylmäsavuhärkä ja rucola.
Lisää ne joukkoon ja rouhi mausteeksi mustapippuria.
Sekoita ja tarkista maku.

Sienilevite

100 g suppilovahveroita tai muita sieniä
200 g maustamatonta tai maustettua tuorejuustoa
nokare voita tai hieman öljyä
1 pieni punasipuli
mustapippuria myllystä
(ripaus suolaa)

Hienonna suppilovahverot ja laita ne kuumalle pannulle voihin tai öljyyn.
Kääntele kovalla lämmöllä, kunnes sienet pehmenevät ja menevät kasaan.
Jäähdytä.
Laita jäähtyneet sienet kulhoon ja hienonna joukkoon punasipulia. Mausta mustapippurilla ja tarvittaessa suolalla.
Sekoita ja tarkista maku.

Tarjoa levitteet Maalahden Limpun kanssa.

Advertising information

Julkaisupäivä:

Reseptin on laatinut:

Yhteistyössä