Maalahden Limppua ja levitteitä
- 20 min Työaika
- 20 min Valmistusaika
- Helppo Vaikeustaso
Uusimmat reseptit
Advertising information
Ainekset
Kylmäsavuhärkälevite
- 200 g maustamaton tuorejuusto
- (vaihtoehto) maustettu tuorejuusto
- 100 g kylmäsavuhärkäleikkele
- 1 dl (hienonnettuna) tuore rucola
- mustapippurirouhe
Sienilevite
- 100 g suppilovahvero
- maustamaton tuorejuusto
- (vaihtoehto) maustettu tuorejuusto
- nokare voi
- öljy
- 1 punasipuli
- mustapippurirouhe
- suola
Loppuvuoden illanistujaisherkuttelu on helppoa. Laita tarjolle mehevää Maalahden Limppua ja muutamaa eri levitettä.
Ruokaisa tarjottava on valmis ja maistuu varmasti.
Maalahden Limppua ja levitteitä
10-20 annosta
Kylmäsavuhärkälevite
200 g maustamatonta tai maustettua tuorejuustoa
100 g kylmäsavuhärkää
1 dl hienonnettua rucolaa
mustapippuria myllystä
Laita tuorejuusto kulhoon.
Hienonna kylmäsavuhärkä ja rucola.
Lisää ne joukkoon ja rouhi mausteeksi mustapippuria.
Sekoita ja tarkista maku.
Sienilevite
100 g suppilovahveroita tai muita sieniä
200 g maustamatonta tai maustettua tuorejuustoa
nokare voita tai hieman öljyä
1 pieni punasipuli
mustapippuria myllystä
(ripaus suolaa)
Hienonna suppilovahverot ja laita ne kuumalle pannulle voihin tai öljyyn.
Kääntele kovalla lämmöllä, kunnes sienet pehmenevät ja menevät kasaan.
Jäähdytä.
Laita jäähtyneet sienet kulhoon ja hienonna joukkoon punasipulia. Mausta mustapippurilla ja tarvittaessa suolalla.
Sekoita ja tarkista maku.
Tarjoa levitteet Maalahden Limpun kanssa.