Maalahden Limppu-pulled pork -leivät
- 30 min Työaika
- 13 h 20 min Valmistusaika
- Vaativa Vaikeustaso
Uusimmat reseptit
Advertising information
Ainekset
- 800 g porsaan kassler
- 2-3 valkosipulinkynsi
- 1 tl paprikajauhe
- mustapippurirouhe
- 2 tl suola
- 1 (mieto siemenineen) punainen chilipaprika
- 2 dl bbq-kastike
- 1 rkl sinappi
Lisäksi:
- 10-12 Maalahden Limppu -leipäviipale
- tuore rucola
- 2-3 punasipuli
- ½ dl tumma balsamicokastike
- ripaus sokeri
- 200 g miniterttutomaatti
Maalahden Limppu-pulled pork -leivät
10-12 annosta
800 g kassleria
2-3 valkosipulinkynttä
1 tl paprikajauhetta
mustapippuria myllystä
2 tl suolaa
1 punainen mieto chilipaprika siemenineen
2 dl valmista bbq-kastiketta
1 rkl sinappia
Lisäksi:
10-12 viipaletta Maalahden Limppua
rucolaa
2-3 punasipulia
½ dl tummaa balsamicoa
ripaus sokeria
200 g miniterttutomaatteja
Kuori ja hienonna valkosipulinkynnet.
Laita ne kulhoon ja mittaa joukkoon paprikajauhe, mustapippuria myllystä, suola ja hienonnettu chilipaprika.
Mittaa joukkoon puolet bbq-kastikkeesta. Laita kassler joukkoon ja kääntele mausteet joka puolelle.
Suojaa leivinpaperilla ja anna maustua jääkaapissa seuraavaan päivään.
Esipaista lihaa uunivuoassa kovalla lämmöllä 225-asteessa ensimmäiset puoli tuntia.
Tiputa lämpötila 125-asteeseen ja anna kypsyä rauhassa vielä 3-4 tuntia, tai kunnes liha on mureaa ja alkaa hajota.
Revi liha sopiviksi suupaloiksi kertakäyttökäsineet kädessä. Laita suikaleet kattilaan, mittaa joukkoon loput bbq-kastikkeesta ja sinappi.
Kuumenna vielä.
Paahda Maalahden Limppu -viipaleet tai tarjoa kylmänä.
Laita pohjille rucolaa ja jaa pulled pork leipien päälle.
Kuori punasipulit ja leikkaa ohuiksi renkaiksi. Laita ne kulhoon ja sekoita joukkoon balsamicoa ja sokeria. Anna maustua hetki ja tarjoa leivän kanssa.
Puolita leipien päälle myös miniterttutomaatteja.