Jauheliha-texmexleivät
- 20 min Työaika
- 20 min Valmistusaika
- Helppo Vaikeustaso
Uusimmat reseptit
Advertising information
Ainekset
- 12 Maalahden Limppu -leipäviipale
- 400 g jauheliha
- 1 sipuli
- 2 valkosipulinkynsi
- ½-1 punainen chilipaprika
- 1 rkl tacomauste
- 100 g maissisäilyke
- (vaihtoehto) pakastemaissi
- 200 g salsakastike
Lisäksi:
- 300 g smetana
- (vaihtoehto) ranskankerma
- vuonankaali
Ihanat illanistujaisleivät voit valmistaa helposti pienelle tai isollekin joukolle. Kokoa valmiiksi tai anna ruokailijoiden koota itse oma leipänsä.
Jauheliha-texmexleivät
12 annosleipää
12 viipaletta Maalahden Limppua
400 g jauhelihaa
1 sipuli
2 valkosipulinkynttä
½-1 punainen chilipaprika
1 rkl tacomaustetta tai maun mukaan
100 g säilyke- tai pakastemaissia
200 g salsakastiketta
Lisäksi:
300 g smetanaa tai ranskankermaa
vuonankaalia
Laita Maalahden Limppu -leipäviipaleet tarjoiluvadille.
Paista jauheliha kuumalla pannulla. Kuori sipuli ja valkosipulinkynnet ja hienonna. Hienonna myös chilipaprika.
Lisää ainekset paistetun jauhelihan joukkoon ja kääntele hetki pannulla. Lisää tacomauste, valutettu säilykemaissi tai pakastemaissi ja salsakastike. Kuumenna.
Laita jokaisen leivän päälle nokare smetanaa tai ranskankermaa ja muutama vuonankaalinlehti. Jaa päälle jauhelihatäyte ja laita päälle vielä nokare smetanaa tai ranskankermaa.
Tarjoa heti.