Jauheliha-texmexleivät

  • 20 min Työaika
  • 20 min Valmistusaika
  • Helppo Vaikeustaso
  • Ei hyvä, 1 / 5
  • Parannettavaa, 2 / 5
  • Ihan ok, 3 / 5
  • Loistava, 4 / 5
  • Erinomainen, 5 / 5

5 arvostelua. Keskiarvo: 4.8/5

Ei arvosteluja

Maalahden Limppu logo

Resepti kaupallisessa yhteistyössä

Advertising information

Ainekset

12 annosta
  • 12 Maalahden Limppu -leipäviipale
  • 400 g jauheliha
  • 1 sipuli
  • 2 valkosipulinkynsi
  • ½-1 punainen chilipaprika
  • 1 rkl tacomauste
  • 100 g maissisäilyke
  • (vaihtoehto) pakastemaissi
  • 200 g salsakastike
Lisäksi:
  • 300 g smetana
  • (vaihtoehto) ranskankerma
  • vuonankaali

Ihanat illanistujaisleivät voit valmistaa helposti pienelle tai isollekin joukolle. Kokoa valmiiksi tai anna ruokailijoiden koota itse oma leipänsä.

Jauheliha-texmexleivät
12 annosleipää

12 viipaletta Maalahden Limppua
400 g jauhelihaa
1 sipuli
2 valkosipulinkynttä
½-1 punainen chilipaprika
1 rkl tacomaustetta tai maun mukaan
100 g säilyke- tai pakastemaissia
200 g salsakastiketta

Lisäksi:
300 g smetanaa tai ranskankermaa
vuonankaalia

Jauheliha-texmexleivät

Laita Maalahden Limppu -leipäviipaleet tarjoiluvadille.
Paista jauheliha kuumalla pannulla. Kuori sipuli ja valkosipulinkynnet ja hienonna. Hienonna myös chilipaprika.
Lisää ainekset paistetun jauhelihan joukkoon ja kääntele hetki pannulla. Lisää tacomauste, valutettu säilykemaissi tai pakastemaissi ja salsakastike. Kuumenna.
Laita jokaisen leivän päälle nokare smetanaa tai ranskankermaa ja muutama vuonankaalinlehti. Jaa päälle jauhelihatäyte ja laita päälle vielä nokare smetanaa tai ranskankermaa.

Tarjoa heti.

Advertising information

Julkaisupäivä:

Reseptin on laatinut: