Marjahyve

  • 15 min Työaika
  • 30 min Valmistusaika
  • Keskitaso Vaikeustaso
  • Ei hyvä, 1 / 5
  • Parannettavaa, 2 / 5
  • Ihan ok, 3 / 5
  • Loistava, 4 / 5
  • Erinomainen, 5 / 5

18 arvostelua. Keskiarvo: 3.2/5

Ei arvosteluja

Resepti kaupallisessa yhteistyössä

Advertising information

Ainekset

2-4 annosta
  • 2 dl mustikka
  • 2 dl vadelma
  • ¾ dl Dansukker Taloussokeri
  • 50 g voi
  • margariini
  • 1 dl neljän viljan hiutale
  • kaurahiutale
  • 1 dl fariinisokeri
  • 1 tl vaniljasokeri
  • 2 munanvalkuainen
  • 2 rkl Dansukker tomusokeri

Marjahyve on helppo jälkiruokaherkku, joka sopii tarjottavaksi isollekin joukolle.
Käytä erilaisia kauden marjoja sellaisenaan tai marjasekoituksina.

Marjahyve
2-4 annosta

2 dl mustikoita
2 dl vadelmia
¾ dl Dansukker Taloussokeria

Kuorrute:

50 g voita tai margariinia
1 dl neljän viljan hiutaleita tai kaurahiutaleita
1 dl fariinisokeria
1 tl vaniljasokeria

Pehmeä marenki:

2 munan valkuaista
2 rkl Dansukker Tomusokeria

Sekoita marjat ja taloussokeri keskenään ja kaada marjat reunalliseen uunivuokaan.
Voit halutessasi vuorata vuoan leivinpaperilla.
Sekoita kuorrutteen ainekset murumaiseksi seokseksi ja ripottele marjojen päälle.
Kypsennä marjahyvettä 200 -asteisessa uunissa, kunnes pinta on rapea ja kauniin värinen.
Vaahdota valkuaiset kovaksi vaahdoksi ja lisää tomusokeri vatkaten.
Pursota marengista nokareita tai tankoja kuorrutteen päälle. Laita vielä hetkeksi uuniin, kunnes pinta saa hieman väriä.

Tarjoa sellaisenaan tai jäätelön kanssa.

Advertising information

Julkaisupäivä:

Reseptin on laatinut:

Yhteistyössä