Palermon pasta

  • 15 min Työaika
  • 1 h Valmistusaika
  • Helppo Vaikeustaso
palermon pasta
  • Ei hyvä, 1 / 5
  • Parannettavaa, 2 / 5
  • Ihan ok, 3 / 5
  • Loistava, 4 / 5
  • Erinomainen, 5 / 5

21 arvostelua. Keskiarvo: 3.1/5

Ei arvosteluja

Hellapoliisi logo

Palermon pasta on mainio arkiruoka ja se maistuu koko perheelle. Helppotekoinen ateria valmistuu helposti työpäivän päätteeksi tai vaikka valmistaisit sen jo etukäteen edellisenä päivänä. Voit tuunata ruokaa helposti käyttämällä eri tavoin maustettuja pastoja tai maustettuja ruokakermoja.

Advertising information

Ainekset

4 annosta
  • 2 valkosipulinkynttä
  • 400 g broilerinfileetä
  • 2-3 rkl oliiviöljyä
  • 300 g pastaa
Kastike:
  • 5 dl vettä
  • 2 dl ruokakermaa
  • ¾ dl vehnäjauhoja
  • 1 kanaliemikuutio TAI
  • 1 kasvisliemikuutio (vaihtoehto)
  • 1 tl curryjauhetta
  • 150-200 g juustoraastetta

Valmistusohje

  • Kuori ja hienonna valkosipulinkynnet.
  • Leikkaa broilerinfileet ohuiksi suikaleiksi. Kuumenna oliiviöljy pannulla.
  • Paista valkosipulinkynnet ja broilerinfileesuikaleet kauttaaltaan.
  • Laita ne uunivuokaan ja sekoita joukkoon raaka pasta.
  • Valmista kastike. Laita vesi ja kerma kattilaan.
  • Mittaa joukkoon vehnäjauhot. Murusta kana- tai kasvisliemikuutio joukkoon ja lisää curry.
  • Kuumenna kiehumispisteeseen ja anna kiehua miedolla lämmöllä, kunnes kastike sakenee. Lisää joukkoon juustoraaste.
  • Valuta kastike vuokaan. Tarkista, että pasta jää kastikkeen alle. Kypsennä 200 asteessa 30-40 minuuttia.
  • Tarjoa palermon pasta raikkaan salaatin kanssa.
palermon pasta

Kauppalista

Advertising information

Julkaisupäivä:

Reseptin on laatinut:

Yhteistyössä