Kasvijauhisbolognese
- 5 min Työaika
- 10 min Valmistusaika
- Helppo Vaikeustaso
Uusimmat reseptit
Advertising information
Ainekset
- 1 sipuli
- 2 valkosipulinkynsi
- 2 porkkana
- 2 rkl oliiviöljy
- 300 g kasvisjauhis
- ½ tl Herbamare yrttisuolaseos
- ½ Herbamare kasvisliemikuutio
- 5 dl Biotta Tomaattimehu
- mustapippurirouhe
- 1 tl kuivattu oregano
- (vaihtoehto) kuivattu basilika
Lisäksi:
- 1 l vesi
- 1 tl suola
- 200-250 g pasta
Helppoa arkiruokaa valmistat kymmenessä minuutissa. Laita pasta kiehumaan samaan aikaan kun kastike porisee, näin koko ateria on valmis samaan aikaan. Biotta Luomu mehut sopivat nautittavaksi sellaisenaan, mutta myös mainiosti ruoanlaittoon ja leivontaan. Kokeile!
Kasvijauhisbolognese
2-3 annosta
1 sipuli
2 valkosipulinkynttä
2 porkkanaa
2 rkl oliiviöljyä
300 g kasvijauhista
½ tl Herbamare yrttisuolaa
½ Herbamare Kasvisliemikuutio, vähäsuolainen, vegaaninen
5 dl Biotta Tomaattimehua
mustapippuria myllystä
(1 tl kuivattua oreganoa tai basilikaa)
Lisäksi:
1 l vettä
1 tl suolaa
200-250 g pastaa
Kuori ja hienonna sipuli ja valkosipulinkynnet. Kuori porkkanat ja leikkaa suikaleiksi.
Kuumenna oliiviöljy kattilassa ja kuullota sipulia ja valkosipulia hetki.
Lisää kasvijauhis ja kääntele. Mausta Herbamare yrttisuolalla ja murenna joukkoon Herbamare Kasvisliemikuutio. Kaada joukkoon tomaattimehu. Anna kiehua hiljalleen 5-10 minuuttia.
Rouhi joukkoon mustapippuria ja lisää halutessasi kuivattua oreganoa tai basilikaa.
Kiehauta vesi ja lisää suola ja pasta. Keitä noin 7-8 minuuttia, tarkista kypsyys ja valuta. Tarjoa kasvijauhisbolognesen kanssa.