Valmissalaateilla tuunatut: kalaburgerit, uuniperunat ja herkkuvati

  • 20 min Työaika
  • 20 min Valmistusaika
  • Helppo Vaikeustaso
  • Ei hyvä, 1 / 5
  • Parannettavaa, 2 / 5
  • Ihan ok, 3 / 5
  • Loistava, 4 / 5
  • Erinomainen, 5 / 5

7 arvostelua. Keskiarvo: 3.9/5

Ei arvosteluja

Kaupallinen yhteistyö Jalostaja

Jalostajan vegaaniset peruna-, punajuuri- ja italiansalaatit sopivat toki syötäväksi sellaisenaan, mutta voit hyödyntää niitä myös muuten. Salaatit ovat myös laktoosittomia ja Italiansalaattia lukuun ottamatta gluteenittomia. Testaa näppärät vinkit salaattien hyödyntämiseen ruoanlaitossa. Missä tilanteissa itse mieluiten nautit näitä salaatteja?

>> Tutustu salaatteihin <<

Advertising information

vegaaniset uuniperunat

Vegaaniset uuniperunat

Ainekset

4 annosta
  • 4 Rosamunda -perunaa
  • 270 g Jalostaja italiansalaattia (vegaaninen, laktoositon)
  • parmesaanijuustoa TAI
  • vegaanista juustoa raasteena (vaihtoehto)
  • rucolaa

Valmistusohje

  • Laita perunat uunipellille ja paina reikiä haarukalla.
  • Kypsennä 150 asteessa sellaisenaan tai folioon käärittynä noin tunti tai kunnes perunat ovat kypsiä.
  • Tee keskelle perunaa viilto ja laita täytteeksi italiansalaattia. Koristele annos rucolalla ja parmesaanijuustoa tai vegaanista juustoa raasteena.
Illanistujaisten herkkuvati

Illanistujaisten herkkuvati

Viikonloppuherkuksi tai illanistujaisiin voit valmistaa maistuvan herkkuvadin helposti. Voit täydentää vadin aineksia oman maun mukaan.

Ainekset

4 annosta
  • 200-300 g juustoa
  • 100-200 g kirsikkatomaatteja TAI
  • 100-200 g miniluumutomaatteja (vaihtoehto)
  • 250 g viinirypäleitä
  • 1 pieni pussi nachoja TAI
  • 1 pieni pussi ruissipsejä (vaihtoehto)
  • Jalostaja italiansalaattia
  • Jalostaja punajuurisalaattia
  • Jalostaja perunasalaattia

Valmistusohje

  • Leikkaa juusto paloiksi ja laita kirsikka- tai miniluumutomaattien, viinirypäleiden ja nachojen tai ruissipsien kanssa vadille.
  • Laita tarjolle Jalostaja italiansalaattia, punajuurisalaattia ja perunasalaattia.
  • Tarjoa!
kalaburgerit

Kalaburgerit

Valmista ihastuttavat kalaburgerit, jotka maistuvat koko perheelle. Voit käyttää kalaa oman maun mukaan.

Ainekset

4 annosta
  • 4 hampurilaissämpylää
  • 400 g pakastekalapalaa tai tuoretta kalapalaa
  • 2 dl pankojauhoja
  • 1 tl suolaa
  • 1-2 tl paprikajauhetta
  • 1 kananmuna
  • 25-50 g voita paistamiseen
  • 270 g Jalostaja vegaaninen punajuurisalaatti (vegaaninen, laktoositon, gluteeniton)
  • Thaibasilikaa
  • rucolaa
  • 270 g Jalostaja vegaaninen perunasalaatti (vegaaninen, laktoositon, gluteeniton)

Valmistusohje

  • Laita pankojauhot kulhoon ja mausta suolalla ja paprikajauheella.
  • Riko toiseen kulhoon kananmuna. Kääntele kalapalat kananmunassa ja pankojauhoissa.
  • Paista kuumalla pannulla voissa.
  • Paahda hampurilaissämpylää molemmin puolin pannulla ja laita täytteeksi punajuurisalaattia, kalaa ja vaikkapa Thaibasilikaa ja rucolaa.

Advertising information

Julkaisupäivä:

Reseptin on laatinut:

Yhteistyössä