Pekoninen makkara-kasvispannu

  • Ei hyvä, 1 / 5
  • Parannettavaa, 2 / 5
  • Ihan ok, 3 / 5
  • Loistava, 4 / 5
  • Erinomainen, 5 / 5

9 arvostelua. Keskiarvo: 3.7/5

Ei arvosteluja

Advertising information

Tämä pyttipannun tapaan valmistettava ruoka on helppotekoinen ja sen voit valmistaa kesällä kauden kasviksista vaikkapa ulkona wokkipannussa. Voit jättää osan kasviksista pois tai korvata jääkaapista löytyvillä aineksilla. Voit käyttää myös erilaisia mausteseoksia tai yrttimausteita ruoan maustamiseen.

Pekoninen makkara-kasvispannu
6-8 annosta

170 g HK Amerikan pekonia silppuna
1 pieni purjo silppuna
2 porkkanaa viipaleina
1 punainen tai keltainen paprika suikaleina
1 pieni munakoiso kuutioina
1 pieni kesäkurpitsa kuutioina
3-4 valkosipulinkynttä hienonnettuna
400 g HK Perinteinen Kiekura Lenkki kuutioina
50-100 g tuoreita sokeriherneen palkoja
200 g halloumijuustoa kuutioina
200 g kirsikkatomaatteja
1 dl vettä
suolaa
paprikajauhetta
chilijauhetta
mustapippuria
persiljaa silppuna

Laita pekonisilppu kuumalle pannulle ja kääntele, kunnes se saa väriä.
Lisää purjosilppu ja porkkanaviipaleet, sekä hetken päästä paprikasuikaleet, munakoisokuutiot, kesäkurpitsakuutiot ja valkosipuli. Kääntele koko ajan.
Lisää Kiekura Lenkki kuutioina, sekä sokeriherneen palot kokonaisina tai paloiteltuina.
Sekoita joukkoon myös halloumikuutiot, kirsikkatomaatit ja vesi. Mausta oman maun mukaan.
Kääntele aineksia pannulla sen aikaa, että raaka-aineet pehmenevät hieman, mutta niin, että niissä on vielä puruvastusta. Näin ruoka pysyy kauniin värisenä ja raaka-aineiden maku pääsee upeasti esille.
Silppua ruoan joukkoon tuoretta persiljaa.

Advertising information

Julkaisupäivä:

Reseptin on laatinut:

Yhteistyössä