Makkara-makaronilaatikko

Uusimmat reseptit
Advertising information
Makkara-makaronilaatikko
400 g makaronia
vettä + Maggin valkosipuli-persilja fondikuutio
tilkka öljyä
500 g HK:n Sinistä lenkkiä (kevyt) kuutioituna
2 isoa porkkanaa pieniksi kuutioituna
1 iso tai 2 pientä sipulia silppuna
100 g juuriselleriä pieniksi kuutioituna
3-5 valkosipulinkynttä hienonnettuna
1 tlk tomaattimurskaa
Santa Marian valkosipuli-pippuria
Santa Marian chili explosionia myllystä
7 dl maitoa
3 munaa
suolaa
200 g juustoraastetta
Keitä makaronit puolikypsiksi fondikuutiolla maustetussa vedessä, siivilöi ja kaada uunivuokaan.
Kuumenna öljy pannussa, paista makkaroita, porkkanoita, sipuleita ja
selleriä hetki, lisää valkosipuli ja tomaattimurska, sekä mausteet.
Lisää ainekset makaronien joukkoon.
Sekoita keskenään maito, munat, suola ja juustoraaste. Kaada seos uunivuokaan.
Paista 200 asteisen uunin alimmalla ritilätasolla 30-40 minuuttia, tai kunnes muna-maito on hyytynyt.