Vadelma-Mariannepiirakka

Uusimmat reseptit
Advertising information
Tämä piirakka on parhaimmillaan jääkaappikylmänä.
Vadelma-Mariannepiirakka
Pohja:
150 g margariinia tai voita
1 dl sokeria
1 muna
3 dl puolikarkeita ydinspelttijauhoja tai vehnäjauhoja
2 tl leivinjauhetta
Täyte:
2 pss Ekströmsin Fresta vaniljakastikejauhetta
n. 4 dl maitoa
1 dl Mariannecrushia (leivontahyllystä)
4 dl vadelmia
Vaahdota rasva ja sokeri, lisää muna vatkaten, sekä lopuksi keskenään sekoitetut kuivat aineet.
Painele taikina pyöreän piirakkavuoan pohjalle ja reunoille.
Sekoita kulhossa vaniljakastikejauhe ja maito, anna seistä hetki, lisää joukkoon Mariannecrush.
Ripottele pohjalle vadelmat, kaada vanilja-Marianneseos pinnalle, levitä tasaiseksi.
Paista piirakkaa 200 asteisen uunin alimmalla ritilätasolla noin 30 minuuttia.