Punajuurifoccaccia
- 20 min Työaika
- 1 h 15 min Valmistusaika
- Helppo Vaikeustaso
Uusimmat reseptit
Advertising information
Ainekset
4 annosta
- 3 dl punajuurimehua
- 25 g hiivaa
- ½ tl suolaa
- ½ dl rypsiöljyä TAI
- ½ dl oliiviöljyä (vaihtoehto)
- 5 dl vehnäjauhoja
Lisäksi:
- 100 g minimozzarellapalloja
- 1 dl oliiveja
- oman maun mukaan tuoretta rosmariinia
- 1-2 rkl oliiviöljyä
- ripaus suolaa
Valmistusohje
- Laita kädenlämpöinen punajuurimehu kulhoon ja liuota joukkoon hiiva.
- Lisää suola ja rypsiöljy tai oliiviöljy ja lisää vehnäjauhot sekoittaen.
- Taikina jää löysäksi.
- Levitä taikina leivinpaperilla vuoratulle uunipellille ja anna kohota noin 20 minuuttia.
- Paina pinnalle minimozzarellapalloja, oliiveja ja rosmariinia.
- Pirskota pinnalle oliiviöljyä ja laita ripaus suolaa.
- Paista 225 asteessa 15-20 minuuttia.
- Tarjoa punajuurifoccaccia heti.