Punajuurifoccaccia

  • 20 min Työaika
  • 1 h 15 min Valmistusaika
  • Helppo Vaikeustaso
punajuurifoccaccia
  • Ei hyvä, 1 / 5
  • Parannettavaa, 2 / 5
  • Ihan ok, 3 / 5
  • Loistava, 4 / 5
  • Erinomainen, 5 / 5

2 arvostelua. Keskiarvo: 4.5/5

Ei arvosteluja

Hellapoliisi logo

Punajuurifoccaccia on ihastuttava loppuvuoden tarjottava, sillä punajuuri antaa leivälle upean värin ja miellyttävän maun. Voit maustaa taikinaa myös vaikkapa rakuunalla tai timjamilla.

Advertising information

Ainekset

4 annosta
  • 3 dl punajuurimehua
  • 25 g hiivaa
  • ½ tl suolaa
  • ½ dl rypsiöljyä TAI
  • ½ dl oliiviöljyä (vaihtoehto)
  • 5 dl vehnäjauhoja
Lisäksi:
  • 100 g minimozzarellapalloja
  • 1 dl oliiveja
  • oman maun mukaan tuoretta rosmariinia
  • 1-2 rkl oliiviöljyä
  • ripaus suolaa

Valmistusohje

  • Laita kädenlämpöinen punajuurimehu kulhoon ja liuota joukkoon hiiva.
  • Lisää suola ja rypsiöljy tai oliiviöljy ja lisää vehnäjauhot sekoittaen.
  • Taikina jää löysäksi.
  • Levitä taikina leivinpaperilla vuoratulle uunipellille ja anna kohota noin 20 minuuttia.
  • Paina pinnalle minimozzarellapalloja, oliiveja ja rosmariinia.
  • Pirskota pinnalle oliiviöljyä ja laita ripaus suolaa.
  • Paista 225 asteessa 15-20 minuuttia.
  • Tarjoa punajuurifoccaccia heti.

Kauppalista

Advertising information

Julkaisupäivä:

Reseptin on laatinut:

Yhteistyössä