Mintunmakuiset lammaspyörykät tomaattikastikkeessa

Uusimmat reseptit
Advertising information
Mintunmakuiset lammaspyörykät tomaattikastikkeessa
400 g lampaanjauhelihaa
1 dl korppujauhoja
200 g maustamatonta jugurttia
1 muna
puolikas purjo ohueksi suikaloituna
2-3 valkosipulinkynttä hienonnettuna
15 g tuoretta minttua hienonnettuna
Laita korppujauhot turpoamaan jugurtin joukkoon. Lisää muut aineet. Pyörittele pyöryköiksi. Paista 200 asteisessa uunissa.
Tomaattikastike:
1 tlk tomaattimurskaa
ruohosipulia
valkosipulisuolaa
1dl vettä
Keittele kastikkeen aineksia kymmenisen minuuttia, lisää pyörykät joukkoon, kuumenna.
Tarjoa lisäksi riisiä ja salaattia.