Karitsan jauhelihakebakko, riisiä ja kurkkuraita

  • Ei hyvä, 1 / 5
  • Parannettavaa, 2 / 5
  • Ihan ok, 3 / 5
  • Loistava, 4 / 5
  • Erinomainen, 5 / 5

3 arvostelua. Keskiarvo: 3.3/5

Ei arvosteluja

Advertising information

Löysin kaupasta vihdoinkin karitsan jauhelihaa, pakastekaapin ylähyllyltä, enpä ollut aiemmin huomannutkaan. Tässäpä tämä tällä kertaa:

Karitsan jauhelihakebakot

1 dl korppujauhoja
2 dl vettä
400 g karitsan jauhelihaa
3 isoa valkosipulinkynttä silputtuna
puolikas punainen paprika kuutioituna
1 sipuli silppuna
suolaa
paprikajauhetta
mustapippuria rouheena

Anna korppujauhojen turvota vedessä 5-10 minuuttia. Freesaa halutessasi sipulisilppu ja paprikakuutiot. Lisää muut aineet ja sekoita tasaiseksi taikinaksi. Muotoile leivinpaperin päälle uunipellille kebakoita, työnnä keskelle varrastikku (jos käytät puisia, liota niitä vedessä n. 15 minuuttia ennen käyttöä).

Ripottele pinnalle paprikajauhetta.

Paista 225-asteisessa uunissa. Tarjoa lisäksi kurkkuraitaa

Kurkkuraita:

n. 10 cm pätkä kurkkua
2-3 dl maustamatonta jugurttia
pieni pala tuoretta inkivääriä raasteena
(suolaa)
pinnalle paprikajauhetta

Raasta kurkku hienoksi raasteeksi, purista neste pois. Sekoita kurkkuraaste, raastettu inkivääri ja jugurtti. Ripottele pinnalle paprikajauhetta.

Advertising information

Julkaisupäivä:

Reseptin on laatinut:

Yhteistyössä