Vaahtokarkkifondantti

  • Ei hyvä, 1 / 5
  • Parannettavaa, 2 / 5
  • Ihan ok, 3 / 5
  • Loistava, 4 / 5
  • Erinomainen, 5 / 5

2 arvostelua. Keskiarvo: 4.5/5

Ei arvosteluja

Advertising information


Vaahtokarkkifondantti

Laita 400 g vaahtokarkkeja ja 2 ruokalusikallista vettä mikroaaltouunin kestävään kulhoon ja kuumenna täysteholla (800 w) noin 40 sekunnin ajan, kunnes vaahtokarkit sulavat.

Sekoita joukkoon noin 750 grammaa tomusokeria. Voit maustaa seosta halutessasi vaniljaesanssilla tai muilla aromeilla. Tomusokeri kannattaa vaivata vaahtokarkkien joukkoon käsin, sillä sähkövatkain imaisee massan helposti laitteen sisään. Vaahtokarkkitaikinaa on helppo käsitellä. Säilytä huoneenlämmössä muovipussissa. Tarvittaessa voit pehmentää taikinaa mikroaaltouunissa puolen minuutin jaksoissa.

Kun kaulitset taikinaa, muista jauhottaa pöytä hyvin siivilöidyllä tomusokerilla, ettei taikina tartu pöytään kiinni. 

Tämä ei ole ollenkaan alaani, mutta todistan teille, että tästä todellakin voi muotoilla kaikkea marsipaanin tapaan. Kannattaa kokeilla!

Advertising information

Julkaisupäivä:

Reseptin on laatinut:

Yhteistyössä