Tomaatti-avokadosalaatti
- 15 min Työaika
- 15 min Valmistusaika
- Helppo Vaikeustaso
Uusimmat reseptit
Advertising information
Ainekset
- 200 g kirsikkatomaatti
- miniluumutomaatti
- 1 avokado
- 1 punasipuli
- ½ dl oliiviöljy
- ½ sitruunan mehu
- mustapippuri
- suola
- ½ punainen chilipaprika
- tuore oregano
- tuore basilika
- tuore lipstikka
- tuore lehtipersilja
Valmista muutamasta raaka-aineesta ihana kesäsalaatti ja tarjoa vaikkapa grillatun kanan tai lihan kanssa.
Tomaatti-avokadosalaatti
2 annosta
200 g kotimaisia kirsikka- tai miniluumutomaatteja
1 syöntikypsä avokado
1 punasipuli
½ dl oliiviöljyä
½ sitruunanmehu
mustapippuria myllystä
ripaus suolaa
½ punainen chilipaprika
tuoretta oreganoa, lipstikkaa, lehtipersiljaa tai basilikaa
Puolita tomaatit ja leikkaa avokado kahteen osaan. Poista siemen.
Poista hedelmäliha ja leikkaa se kuutioiksi tai viipaleiksi.
Kuori punasipuli ja leikkaa ohuiksi renkaiksi.
Laita ainekset kulhoon.
Sekoita oliiviöljy, sitruunanmehu, mustapippuria, ripaus suolaa ja hienonnettu chilipaprika keskenään ja valuta ainesten joukkoon.
Hienonna vielä makusi mukaan tuoretta oreganoa, lipstikkaa, lehtipersiljaa tai oreganoa ja kääntele salaattiainesten joukkoon.