Tomaatti-avokadosalaatti

  • 15 min Työaika
  • 15 min Valmistusaika
  • Helppo Vaikeustaso
  • Ei hyvä, 1 / 5
  • Parannettavaa, 2 / 5
  • Ihan ok, 3 / 5
  • Loistava, 4 / 5
  • Erinomainen, 5 / 5

41 arvostelua. Keskiarvo: 3.8/5

Ei arvosteluja

Hellapoliisi logo

Resepti kaupallisessa yhteistyössä

Advertising information

Ainekset

2 annosta
  • 200 g kirsikkatomaatti
  • miniluumutomaatti
  • 1 avokado
  • 1 punasipuli
  • ½ dl oliiviöljy
  • ½ sitruunan mehu
  • mustapippuri
  • suola
  • ½ punainen chilipaprika
  • tuore oregano
  • tuore basilika
  • tuore lipstikka
  • tuore lehtipersilja

Valmista muutamasta raaka-aineesta ihana kesäsalaatti ja tarjoa vaikkapa grillatun kanan tai lihan kanssa.

Tomaatti-avokadosalaatti
2 annosta

200 g kotimaisia kirsikka- tai miniluumutomaatteja
1 syöntikypsä avokado
1 punasipuli
½ dl oliiviöljyä
½ sitruunanmehu
mustapippuria myllystä
ripaus suolaa
½ punainen chilipaprika
tuoretta oreganoa, lipstikkaa, lehtipersiljaa tai basilikaa

Puolita tomaatit ja leikkaa avokado kahteen osaan. Poista siemen.
Poista hedelmäliha ja leikkaa se kuutioiksi tai viipaleiksi.
Kuori punasipuli ja leikkaa ohuiksi renkaiksi.
Laita ainekset kulhoon.
Sekoita oliiviöljy, sitruunanmehu, mustapippuria, ripaus suolaa ja hienonnettu chilipaprika keskenään ja valuta ainesten joukkoon.
Hienonna vielä makusi mukaan tuoretta oreganoa, lipstikkaa, lehtipersiljaa tai oreganoa ja kääntele salaattiainesten joukkoon.

Advertising information

Julkaisupäivä:

Reseptin on laatinut:

Yhteistyössä