Pinaattia feta-kermakastikkeessa

  • Ei hyvä, 1 / 5
  • Parannettavaa, 2 / 5
  • Ihan ok, 3 / 5
  • Loistava, 4 / 5
  • Erinomainen, 5 / 5

3 arvostelua. Keskiarvo: 5/5

Ei arvosteluja

Advertising information

Pinaattia feta-kermakastikkeessa

Kuumensin öljyä wokissa ja kääntelin parsankukintoja (n. 150
g) hetkisen öljyssä. Lisäsin joukkoon muutaman silputun
valkosipulinkynnen ja pienen punaisen paprikan suikaleina.
Nostin
joukkoon n. 150 g tuoreita pinaatinlehtiä ja n. 100 g fetaraastetta ja
kääntelin seosta hetkisen, kunnes pinaatit kutistuivat. Kaadoin
joukkoon 2 dl ruokakermaa ja maustoin soijalla. Kuumensin seoksen vielä.

Söimme tätä riisin kanssa. Nopea ja hyvänmakuinen ruoka joko tällaisenaan tai lisäkkeenä.

Advertising information

Julkaisupäivä:

Reseptin on laatinut:

Yhteistyössä