Perinteinen munavoi

  • 10 min Työaika
  • 30 min Valmistusaika
  • Helppo Vaikeustaso
Munavoi
  • Ei hyvä, 1 / 5
  • Parannettavaa, 2 / 5
  • Ihan ok, 3 / 5
  • Loistava, 4 / 5
  • Erinomainen, 5 / 5

306 arvostelua. Keskiarvo: 3.5/5

Ei arvosteluja

Munavoin ainessuhteita on kyselty useampaan kertaan. Perinteisen munavoin voi halutessaan tehdä kevyemmäksi lisäämällä joukkoon raejuustoa tai maitorahkaa. Tämä annos riittää 30-40:lle cocktailpiirakalle.

Advertising information

Ainekset

30-40 annosta
  • 15 kananmunaa
  • 200 g voita
  • tai margariinia
  • ripaus suolaa

Valmistusohje

  • Laita kananmunat reilunkokoiseen kattilaan ja kaada vettä päälle sen verran, että kananmunat peittyvät.
  • Keitä kananmunia 8 minuuttia siitä hetkestä kun vesi alkaa kiehua.
  • Valuta kypsien kananmunien päälle kylmää vettä, jotta kuoret irtoavat helpommin.
  • Jäähdytä kananmunat ja kuori ne.
  • Laita kulhoon samaan aikaan munat ja rasva, sekä suola.
  • Vatkaa esimerkiksi sähkövatkaimella.

Kauppalista

Advertising information

Julkaisupäivä:

Reseptin on laatinut: