Luumukastike paistille tai kinkulle
- 20 min Työaika
- 20 min Valmistusaika
- Helppo Vaikeustaso
Uusimmat reseptit
Advertising information
Ainekset
4 annosta
- 2 dl vettä
- ½ lihaliemikuutio
- 2-3 dl Bonne Luumusosetta
- 1 dl kermaa
- ½ dl vehnäjauhoja
- tuoretta rosmariinia
Valmistusohje
- Mittaa kasariin tai kattilaan vesi.
- Murenna joukkoon puolikas lihaliemikuutio.
- Lisää luumusose. Kuumenna.
- Sekoita kerman joukkoon vehnäjauhot ja valuta neste ohuena nauhana höyryävän liemen joukkoon.
- Lisää tuoretta rosmariinia muutama oksa. Anna kiehua hiljalleen noin viisi minuuttia.
- Tarkista maku. Jos kastike tuntuu paksulta, lisää luumusosetta, vettä tai kermaa.
- Tarkista maku. Poista rosmariinit ennen tarjoilua.
- Tarjoa lämmin luumukastike paistin tai kinkun seurana.