Silmätryffelit
Uusimmat reseptit
Advertising information
Ainekset
Suklaiset tryffelit voit kuorruttaa valkosuklaalla jännittäviksi silmiksi, joita voit tarjota Halloweenin herkkupöydässä.
Tämä ohje on testattu Dansukker-sivustolta, jolta löydät myös muita hauskoja Halloween-reseptejä!
Silmätryffelit
noin 30 kappaletta
200 g tummaa suklaata
½ dl kermaa
2 dl Dansukker Tomusokeria
2 dl kookoshiutaleita (mielellään paahdettuja)
100 g valkosuklaata
n. 30 ranskalaisia pastilleja
20 g tummaa suklaata
Sulata suklaa esimerkiksi syvällä lautasella mikroaaltouunissa puolen minuutin erissä välillä sekoitellen,
kunnes suklaa on sulanut.
Lisää joukkoon kerma ja tomusokeri. Vatkaa seos tasaiseksi tahnaksi.
Vatkaa joukkoon kookoshiutaleet.
Muotoile pyöreiksi palloiksi ja nosta kylmään muutamaksi tunniksi.
Paloittele valkosuklaa lautaselle ja sulata se puolen minuutin erissä välillä sekoitellen, kunnes se on sulanut.
Kääntele tryffelit valkosuklaassa ja nosta lautaselle tai pieniin karamellivuokiin jähmettymään.
Laita vielä pehmeän valkosuklaan päälle ranskalaiset pastillit.
Sulata tummaa suklaata ja tökkää pumpulipuikkoa apuna käyttäen pienet pisteet pastillien keskelle pupilleiksi.
Säilytä kylmässä tarjoiluhetkeen saakka.