Salmiakki-toffee

  • Ei hyvä, 1 / 5
  • Parannettavaa, 2 / 5
  • Ihan ok, 3 / 5
  • Loistava, 4 / 5
  • Erinomainen, 5 / 5

20 arvostelua. Keskiarvo: 3.5/5

Ei arvosteluja

Advertising information

 

Tein uusintasatsin toffeeta, kun en on ollut käsittänyt, että minulta toivottiin ohjetta tämäntyyppiseen toffeeseen.
Lasten
kanssa popsittiin toffee tuoreeltaan, mutta otin malliksi muotilla
muutaman kuvion, jotta näette, että se on mahdollista leikata näin.
Maku muistutti Hopeatoffeeta. Tällähän saisi koristeita vaikka merirosvoaiheiseen tms kakkuun.
Tämä ei ole kovin suuri annos, mutta tyydyttää kyllä kahden-kolmen ihmisen makeannälän=)

Salmiakki-toffee



2 dl ruokakermaa/kuohukermaa
1 dl sokeria
80 g Rainbown Pääkallo-karkkeja (muistuttaa maultaan ja koostumukseltaan Turkinpippureita)
20 g margariinia tai voita
Mittaa
ainekset kattilaan ja keittele miedolla lämmöllä usein sekoitellen
20-30 minuuttia, tai kunnes seos sakenee siirappimaisen tahmeaksi.

Kaada seos leivinpaperin päälle, käännä päälle leivinpaperia ja kaulitse tasaiseksi levyksi.
Nosta levy hetkeksi pakastimeen, tämän jälkeen levy on helppo leikata haluttuun muotoon.

Advertising information

Julkaisupäivä:

Reseptin on laatinut:

Yhteistyössä