Kirsikka-mantelitryffelit
Uusimmat reseptit
Advertising information
Kirsikka-mantelitryffelit
20-30 kpl
1 dl kuohukermaa
50 g voita tai margariinia
300 g maito- tai tummaa suklaata
1-2 rkl kirsikkalikööriä
Lisäksi:
(tomusokeria)
50 g mantelirouhetta
50 g valkosuklaata (esim. Toblerone)
varrellisia cocktailkirsikoita
Laita kerma, voi ja suklaa kattilaan.
Hämmennä miedolla lämmöllä, kunnes suklaa on sulanut ja seos on tasainen.
Mausta kirsikkaliköörillä.
Laita seos hetkeksi jääkaappiin jähmettymään.
Pyörittele tomusokeria apuna käyttäen pieniä palloja.
Kääntele mantelirouheessa.
Sulata paloiteltu valkosuklaa lautasella mikroaaltouunissa.
Kasta cocktailkirsikat sulaan valkosuklaaseen ja laita kirsikka tryffelin keskelle.
Laita jääkaappiin jähmettymään.
Vinkki! Voit maustaa tryffeliseosta myös muilla likööreillä. Kokeile vaihteeksi kahvilikööriä, kermalikööriä tai
käytä maustettuja suklaita.