Silli-perunakippo

  • 15 min Työaika
  • 15 min Valmistusaika
  • Helppo Vaikeustaso
  • Ei hyvä, 1 / 5
  • Parannettavaa, 2 / 5
  • Ihan ok, 3 / 5
  • Loistava, 4 / 5
  • Erinomainen, 5 / 5

2 arvostelua. Keskiarvo: 4.5/5

Ei arvosteluja

Maalahden Limppu logo Maalahden Limppu logo

Resepti kaupallisessa yhteistyössä

Advertising information

Ainekset

4 annosta
  • 500 g pariisinperuna
  • 250/150 g matjess-sillifilee
  • 1 punasipuli
  • 1 omena
  • 1 maustekurkku
  • 325 g Maalahden Limppu -leipäviipale
  • 2 kananmuna
  • tuore tilli

Kesän odotetuimpiin herkkuihin kuuluu silli. Tämä mukava pikkusuolainen maistuu lämpimänä kesäpäivänä tuomaan energiaa. Valmista myös alkupalaksi. Esikypsennetyt pariisinperunat ovat kauniin näköisiä ja oikaisevat reseptiä, mutta voit toki käyttää myös uuden sadon perunoita.

Silli-perunakippo
4 annosta

500 g kypsiä pariisinperunoita
250/150 g matjess-silliä viipaleina
1 pieni punasipuli
1 omena
1 maustekurkku
325 g Maalahden Limppu -leipäviipaleita
2 keitettyä kananmunaa
tilliä

Ota esille pariisinperunat ja valuta matjess-silli.
Kuori ja hienonna punasipuli. Kuori omena ja leikkaa pieniksi kuutioiksi. Kuutioi myös maustekurkku ja Maalahden Limppu -leipäviipaleet.
Kuori keitetyt munat ja hienonna.
Laita ainekset kerroksittain pieniin kulhoihin tai tarjoiluvadille.
Koristele tuoreella tillillä.

Advertising information

Julkaisupäivä:

Reseptin on laatinut:

Yhteistyössä