Roquefort-etanat
- 10 min Työaika
- 15 min Valmistusaika
- Helppo Vaikeustaso
Uusimmat reseptit
Advertising information
Ainekset
2-3 annosta
- 1 prk säilyke-etanoita
- 1 pieni sipuli
- nokare voita
- 2 dl kuivaa valkoviiniä
- 50 g Roquefort -sinihomejuustoa
- 2 valkosipulinkynttä
- 50 g voita
- loraus sitruunamehua TAI
- sitruunan kuoriraastetta (vaihtoehto)
Valmistusohje
- Ota esille kolme etanapannua tai uunin kestäviä pieniä vuokia.
- Huuhtele etanat kylmällä vedellä siivilässä ja valuta hyvin.
- Hienonna pieni sipuli ja kuullota voissa pannulla, älä kuitenkaan ruskista.
- Lisää joukkoon etanat ja kääntele hetki. Lisää valkoviiniä ja anna kiehua, kunnes neste on lähes haihtunut.
- Sekoita keskenään Roquefort-juusto, hienonnetut valkosipulinkynnet ja voi ja jaa etanoiden päälle.
- Kuumenna 250 asteessa uunissa muutama minuutti ja tarjoa etanat tuoreen leivän kanssa.