Rapuja, wasabi-smetanaa ja rapeita krutonkeja

  • 30 min Työaika
  • 20 min Valmistusaika
  • Keskitaso Vaikeustaso
  • Ei hyvä, 1 / 5
  • Parannettavaa, 2 / 5
  • Ihan ok, 3 / 5
  • Loistava, 4 / 5
  • Erinomainen, 5 / 5

1 arvostelua. Keskiarvo: 5/5

Ei arvosteluja

Maalahden Limppu logo Maalahden Limppu logo

Resepti kaupallisessa yhteistyössä

Advertising information

Ainekset

4 annosta
  • 6 viipaletta maalahden limppu
  • 2 rkl oliiviöljy
  • 1 valkosipulinkynsi
  • 200 g iso katkarapu kuorineen
  • 1 limen mehu
  • 200 g smetana
  • 1-2 tl wasabi
  • 1 rkl ruohosipuli

Rapuja, wasabi-smetanaa ja rapeita krutonkeja
4 annosta

6 viipaletta Maalahden Limppua
2 rkl oliiviöljyä
1 valkosipulinkynsi
200 g isoja katkarapuja
yhden limen puristettu mehu
200 g smetanaa
1-2 tl wasabia
1 rkl hienonnettua ruohosipulia

Leikkaa leipäviipaleet paloiksi ja laita leivinpaperilla vuoratulle uunipellille.
Pirskota päälle oliiviöljy.
Hienonna valkosipuli ja ripottele joukkoon.
Paahda 225 -asteisessa uunissa, kunnes leipäpalat ovat rapeita.
Laita sulaneet tai valutetut katkaravut kulhoon ja purista joukkoon limen mehu. Sekoita.
Sekoita smetanan joukkoon wasabi ja hienonnettua ruohosipulia.
Jaa ainekset kerroksittain pieniin juomalaseihin ja tarjoa pienenä suolaisena tai alkupalana.

Advertising information

Julkaisupäivä:

Reseptin on laatinut:

Yhteistyössä