Maalahden Limppua ja sinisimpukoita

  • 15 min Työaika
  • 20 min Valmistusaika
  • Keskitaso Vaikeustaso
  • Ei hyvä, 1 / 5
  • Parannettavaa, 2 / 5
  • Ihan ok, 3 / 5
  • Loistava, 4 / 5
  • Erinomainen, 5 / 5

6 arvostelua. Keskiarvo: 4.8/5

Ei arvosteluja

Maalahden Limppu logo Maalahden Limppu logo

Resepti kaupallisessa yhteistyössä

Advertising information

Ainekset

2 annosta
  • 2-4 Maalahden Limppu -leipäviipale
  • 1-2 valkosipulinkynsi
Lisäksi:
  • 1 rkl voi
  • 500 g tuore sinisimpukka
  • 2 salottisipuli
  • 1 valkosipulinkynsi
  • 2-3 dl valkoviini
  • 1 dl kerma
  • suola

Maalahden Limppua ja sinisimpukoita
2-4 annosta

2-4 viipaletta Maalahden Limppua
1-2 valkosipulinkynttä

Lisäksi:
1 rkl voita
500 g tuoreita sinisimpukoita
2 salottisipulia
1 valkosipulinkynsi
2-3 dl valkoviiniä
1 dl kermaa
suolaa myllystä

Huuhdo kylmällä vedellä ja harjaa sinisimpukat huolellisesti.
Kuori ja hienonna salottisipulit ja valkosipulinkynsi.
Kuumenna voi kattilassa ja kuullota sipuleita hetki.
Lisää valkoviini ja anna kiehahtaa. Lisää sinisimpukat ja keitä kovalla lämmöllä 3-5 minuuttia. Lisää kerma ja suolaa myllystä.
Kiehauta.
Kuori ja hienonna valkosipulinkynsi. Paahda leipäviipaleet valkosipulin kanssa kuumalla pannulla molemmin puolin. Tarjoa seuraksi sinisimpukoita.

Advertising information

Julkaisupäivä:

Reseptin on laatinut:

Yhteistyössä