Jokiraputahna

  • Ei hyvä, 1 / 5
  • Parannettavaa, 2 / 5
  • Ihan ok, 3 / 5
  • Loistava, 4 / 5
  • Erinomainen, 5 / 5

12 arvostelua. Keskiarvo: 4.2/5

Ei arvosteluja

Advertising information

Pikkujouluaikaan tai joulupöydän alkupalaksi voit valmistaa ihanan raputahnan ja lusikoida sitä valmiiksi ruisleipien päälle tai tarjoilla erikseen.

Jokiraputahna

400/170 g jokiravunpyrstöjä
200 g smetanaa
1 rkl sinappia
½-1 ruukku ruohosipulia tai tilliä
limepippuria myllystä

Lisäksi:
ruisvuokaleipää

Valuta jokiravut ja leikkaa halutessasi pienemmäksi.
Sekoita ravut smetanan joukkoon.
Mausta tahna sinapilla, silputulla ruohosipulilla tai tillillä ja limepippurilla.
Tarkista maku.

Tarjoa ruisleivän seurana.

Advertising information

Julkaisupäivä:

Reseptin on laatinut:

Yhteistyössä