Trendikäs texmex-voileipäkakku

  • Ei hyvä, 1 / 5
  • Parannettavaa, 2 / 5
  • Ihan ok, 3 / 5
  • Loistava, 4 / 5
  • Erinomainen, 5 / 5

76 arvostelua. Keskiarvo: 3.8/5

Ei arvosteluja

Hellapoliisi logo

Resepti kaupallisessa yhteistyössä

Advertising information

Ainekset

  • leipä
  • vesi
  • limemehu
  • öljy
  • broilerin fileesuikale
  • tacomauste
  • salsakastike
  • juustodippikastike
  • punainen paprika
  • tomaatti
  • avokado
  • punainen chilipaprika
  • suola
  • ranskankerma
  • smetana
  • salaatti
  • kurkku
  • valkosipuli
  • sipuli
  • jääsalaatti
  • persilja
  • nacho

Trendikäs texmex-kakku on erityisesti nuorten mieleen. Voit korvata täytteen broilerin myös jauhelihalla.

TexMex-voileipäkakku

10-13 annosta

15 kpl Pågen JättiRanska tai Rasker Rouhea Jättitoast-leipäviipaleita

Kostutus:

vettä

limenmehua

Broileritäyte:

1 rkl öljyä
200 g maustamattomia broilerinfileesuikaleita

tacomaustetta maun mukaan
100 g salsakastiketta (medium)
100 g juustodippikastiketta

1/2 punainen paprika

Guacamoletäyte:

 yhden limen mehu
1 tomaatti

2 kypsää avokadoa
1 valkosipulinkynttä
1 pieni sipuli
1/2 punainen chilipalko
1/4 tl suolaa

1/2 punainen paprika

Lisäksi:
ranskankermaa tai smetanaa
salaattia
kurkkua

Kostutus: 2 dl vettä + 1/2 dl limemehua

Kuorrutus: Guacamole

2 kypsää avocadoa
1 limen mehu
1 tomaatti
2 valkosipulin kynttä
1 pieni sipuli
1/2 punainen chilipalko
1/4 tl suolaa

100-200 g smetanaa tai ranskankermaa

Koristeeksi:
paprikasuikaleita
kirsikkatomaatteja
tuorekurkkua
mustia oliiveja
pieni kelta-, tai punasipuli
jääsalaattia tai persiljaa 

nachoja 

Kuumenna öljy pannussa, paista broilerinfileesuikaleet ja mausta tacomausteella. Jäähdytä.

Leikkaa leivistä reunat ja lado leipäviipaleet leivinpaperilla suojatulle tarjottimelle 3 viipaletta vierekkäin. Kostuta vesi-limetinmehunesteellä.

Valmista guacamole.
Halkaise avokadot ja kierrä kivet irti kuorista.
Koverra avokado lusikalla kuoresta kulhoon.
Purista joukkoon limen mehu.

Kuori tomaatti veitsellä tai kalttaa tomaatti ensin. (Kalttaus: kuumenna vettä kattilassa ja vedä tomaatin päälle ristikkäisviilto. Laita
tomaatti kiehuvaan veteen ja nosta se pois kun kuori alkaa irrota tomaatista. Kuori tomaatti)
Lisää loput ainekset kulhoon ja soseuta sauvasekoittimella tai haarukalla tasaiseksi tahnaksi.

Leikkaa jäähtyneet broilerinfileesuikaleet pienemmiksi ja lisää joukkoon salsakastike ja juustodippi. Levitä päälle puolet broileritäytteestä. Kuutioi paprika. Laita päälle leipäkerros, kostuta ja levitä päälle guacamole ja paprikakuutiot. Lisää kolmas leipäkerros, kostuta ja levitä päälle loput broileritäytteestä. Laita päälle loput leivistä ja kostuta. Suojaa kakku kelmulla ja anna vetäytyä jääkaapissa seuraavaan päivään.

Siisti kakun reunat tarvittaessa ja kumoa kakku tarjoiluvadille.

Valmista guacamole.
Halkaise avokadot ja kierrä kivet irti kuorista.
Koverra avokado lusikalla kuoresta kulhoon.
Purista joukkoon limen mehu.

Kuori tomaatti veitsellä tai kalttaa tomaatti ensin. (Kalttaus: kuumenna vettä kattilassa ja vedä tomaatin päälle ristikkäisviilto. Laita
tomaatti kiehuvaan veteen ja nosta se pois kun kuori alkaa irrota tomaatista. Kuori tomaatti)
Lisää loput ainekset kulhoon ja soseuta sauvasekoittimella tai haarukalla tasaiseksi tahnaksi.

Sekoita kuorrutteen guacamole ja ranskankerma tai smetana. Levitä kuorrutus kakun reunoille ja pinnalle.

Koristele kakku värikkäästi paprikalla, kirsikkatomaateilla, kurkulla, oliiveilla ja sipulirenkailla.

Painele kakun reunoille nachoja.

Advertising information

Julkaisupäivä:

Reseptin on laatinut:

Yhteistyössä