Mausteinen banaanikakku

  • Ei hyvä, 1 / 5
  • Parannettavaa, 2 / 5
  • Ihan ok, 3 / 5
  • Loistava, 4 / 5
  • Erinomainen, 5 / 5

42 arvostelua. Keskiarvo: 3.5/5

Ei arvosteluja

Advertising information

Taloyhtiömme asukkaat halusivat kiittää huoltomiehiä kuluneesta vuodesta, joten päätimme antaa pienet lahjat.
Jouluglögien seuraksi annoimme kakut, joiden teko lankesi minulle.
Tämä kakku on suurennettu, sillä tuo Wiltonin ruusuvuoka on niin suuri. ”Normaalin” kokoiseen vuokaan tehtynä kakun ainekset näkyvät suluissa.

Mausteinen banaanikakku

150 g margariinia        (100 g)
 4,5dl sokeria            ( 3 dl)
3 munaa                   (2)
4 1/2 dl vehnäjauhoja (3 dl)
2 tl vaniljasokeria       (1 tl)
1 1/2 tl soodaa           (1 tl)   
1/2 tl neilikkaa           (1/4 tl)
1/2 tl kardemummaa    (1/4 tl)
1/2 tl inkivääriä           (1/4 tl)
1 tl kanelia                 (1/2 tl)
50 g hasselpähkinärouhetta tai 1 dl mantelijauhetta
3/4 dl kermaa             (1/2 dl)
3 banaania                 (2)
rasvaa ja kookoshiutaleita vuoan voiteluun ja jauhottamiseen

Vaahdota rasva ja sokeri, lisää munat yksitellen hyvin vatkaten.
Lisää keskenään sekoitetut kuivat aineet, sekä kerma ja soseutetut banaanit.

Kaada taikina voideltuun ja kookoshiutaleilla jauhotettuun vuokaan.
Paista 150 asteisessa uunissa noin tunti.

Advertising information

Julkaisupäivä:

Reseptin on laatinut:

Yhteistyössä