Suppilovahvero-jauhelihakastike
Uusimmat reseptit
Advertising information
Tämä annos on kovin vaisun värinen, mutta maku oli ihanan täyteläinen.
Suppilovahvero-jauhelihakastike
tilkka öljyä paistamiseen
400 g jauhelihaa
1 sipuli silppuna
suolaa
mustapippuria rouheena
3 valkosipulinkynttä hienonnettuna
2-3 dl suppilovahveroita silputtuna
n. 15 kirsikkatomaattia tai muutama tomaatti kuutioina
n. 1 dl vehnäjauhoja
5-7,5 dl vettä
2 dl kermaa
1 dl (lehti)persiljaa
Kuumenna tilkka öljyä kattilassa. Paista jauheliha ja sipuli, mausta
suolalla ja mustapippurirouheella. Lisää valkosipuli, suppilovahverot
ja kirsikkatomaatit, kääntele hetki. Ripottele joukkoon jauhot, sekoita
tasaiseksi. Lisää vesi ja kerma, anna kiehua hiljalleen n. 10 minuuttia.
Ripottele joukkoon persilja.