Pesto-mozzarella-lihapullat
Uusimmat reseptit
Advertising information
Ainekset
- korppujauho
- gluteeniton korppujauho
- vesi
- kerma
- jauheliha
- basilika
- vihreä pestokastike
- gluteeniton pestokastike
- suola
- pippurisekoitus
- kevätsipulinvarsi
- mozzarellajuusto
Pestolla maustetut lihapullat maistuvat ruokana vaikkapa perunasoseen kanssa, mutta myös cocktailpyöryköinä esimerkiksi illanistujaisissa.
Pesto-mozzarella-lihapullat
n. 30 kpl
1 dl korppujauhoja (keliaakikolle gluteenitonta korppujauhoa)
2 dl vettä tai kermaa
400 g jauhelihaa
½-1 ruukku basilikaa
1-2 rkl vihreää pestokastiketta (keliaakikolle tarkista että tuote on gluteeniton)
ripaus suolaa
pippurisekoitusta
muutama kevätsipulinvarsi silppuna
125 g mozzarellajuustoa
Mittaa korppujauhot ja neste kulhoon, anna turvota hetki.
Lisää jauheliha, silputtu basilika, pestokastike, ripaus suolaa ja pippurisekoitusta.
Lisää muutama kevätsipulinvarsi silppuna, sekä paloiteltua mozzarellajuustoa.
Pyörittele massasta tasakokoisia pyöryköitä ja paista 200 asteessa uunissa viitisentoista minuuttia tai rasvassa kuumassa pannussa.
etusti pestoisten lihapullien seuraan.