Pesto-mozzarella-lihapullat

  • Ei hyvä, 1 / 5
  • Parannettavaa, 2 / 5
  • Ihan ok, 3 / 5
  • Loistava, 4 / 5
  • Erinomainen, 5 / 5

41 arvostelua. Keskiarvo: 4.1/5

Ei arvosteluja

Advertising information

Ainekset

  • korppujauho
  • gluteeniton korppujauho
  • vesi
  • kerma
  • jauheliha
  • basilika
  • vihreä pestokastike
  • gluteeniton pestokastike
  • suola
  • pippurisekoitus
  • kevätsipulinvarsi
  • mozzarellajuusto

Pestolla maustetut lihapullat maistuvat ruokana vaikkapa perunasoseen kanssa, mutta myös cocktailpyöryköinä esimerkiksi illanistujaisissa.

Pesto-mozzarella-lihapullat
n. 30 kpl

1 dl korppujauhoja (keliaakikolle gluteenitonta korppujauhoa)
2 dl vettä tai kermaa
400 g jauhelihaa
½-1 ruukku basilikaa
1-2 rkl vihreää pestokastiketta (keliaakikolle tarkista että tuote on gluteeniton)
ripaus suolaa
pippurisekoitusta
muutama kevätsipulinvarsi silppuna
125 g mozzarellajuustoa

Mittaa korppujauhot ja neste kulhoon, anna turvota hetki.
Lisää jauheliha, silputtu basilika, pestokastike, ripaus suolaa ja pippurisekoitusta.
Lisää muutama kevätsipulinvarsi silppuna, sekä paloiteltua mozzarellajuustoa.

Pyörittele massasta tasakokoisia pyöryköitä ja paista 200 asteessa uunissa viitisentoista minuuttia tai rasvassa kuumassa pannussa.
etusti pestoisten lihapullien seuraan.

Advertising information

Julkaisupäivä:

Reseptin on laatinut:

Yhteistyössä