Mintulla maustetut feta-jauhelihapyörykät
- 15 min Työaika
- 30 min Valmistusaika
- Helppo Vaikeustaso
Uusimmat reseptit
Advertising information
Ainekset
36 annosta
- 1 dl korppujauhoja
- 2 dl vettä
- 400 g jauhelihaa
- 1 dl tuoretta minttua
- 3 valkosipulinkynttä
- ½ tl suolaa
- mustapippuria myllystä
- 2 rkl tomaattipyreetä
- 2 punaista säilöttyä jalapenon puolikasta (Santa Maria)
- 100 g fetajuustoa
Valmistusohje
- Mittaa korppujauhot ja vesi kulhoon.
- Anna turvota noin viisi minuuttia.
- Lisää joukkoon jauheliha, silputtu minttu, hienonnetut valkosipulinkynnet, suola, mustapippuri ja tomaattipyree.
- Paloittele jalapenon puolikkaat ja fetajuusto ja sekoita kaikki ainekset tasaiseksi taikinaksi.
- Pyörittele pieniksi pyöryköiksi ja paista leivinpaperilla vuoratulla uunipellillä 200 asteessa tai rasvassa paistinpannulla.
- Tarjoa seuraksi kuohkeaa perunasosetta ja raikasta tzatzikia.