Mintulla maustetut feta-jauhelihapyörykät

  • 15 min Työaika
  • 30 min Valmistusaika
  • Helppo Vaikeustaso
  • Ei hyvä, 1 / 5
  • Parannettavaa, 2 / 5
  • Ihan ok, 3 / 5
  • Loistava, 4 / 5
  • Erinomainen, 5 / 5

16 arvostelua. Keskiarvo: 4.1/5

Ei arvosteluja

Hellapoliisi logo

Pienillä muutoksilla voi saada perusresepteihin aivan uusia vivahteita! Kurkkaa mitä löydät omasta jääkaapistasi ja kätke mureketaikinaan.

Advertising information

Ainekset

36 annosta
  • 1 dl korppujauhoja
  • 2 dl vettä
  • 400 g jauhelihaa
  • 1 dl tuoretta minttua
  • 3 valkosipulinkynttä
  • ½ tl suolaa
  • mustapippuria myllystä
  • 2 rkl tomaattipyreetä
  • 2 punaista säilöttyä jalapenon puolikasta (Santa Maria)
  • 100 g fetajuustoa

Valmistusohje

  • Mittaa korppujauhot ja vesi kulhoon.
  • Anna turvota noin viisi minuuttia.
  • Lisää joukkoon jauheliha, silputtu minttu, hienonnetut valkosipulinkynnet, suola, mustapippuri ja tomaattipyree.
  • Paloittele jalapenon puolikkaat ja fetajuusto ja sekoita kaikki ainekset tasaiseksi taikinaksi.
  • Pyörittele pieniksi pyöryköiksi ja paista leivinpaperilla vuoratulla uunipellillä 200 asteessa tai rasvassa paistinpannulla.
  • Tarjoa seuraksi kuohkeaa perunasosetta ja raikasta tzatzikia.

Kauppalista

Advertising information

Julkaisupäivä:

Reseptin on laatinut:

Yhteistyössä