Lihamureke

  • 10 min Työaika
  • 50 min Valmistusaika
  • Helppo Vaikeustaso
Lihamureke
  • Ei hyvä, 1 / 5
  • Parannettavaa, 2 / 5
  • Ihan ok, 3 / 5
  • Loistava, 4 / 5
  • Erinomainen, 5 / 5

36 arvostelua. Keskiarvo: 3.5/5

Ei arvosteluja

Hellapoliisi logo

Lihamureke on perinteinen kodin herkkuruoka. Tämä mureke on tuunattu kaikella mitä kaapista on löytynyt. Tästä määrästä tuli kaksi murekepötköä. Mikä on sun suosikki mureketäyte?

Advertising information

Ainekset

8 annosta
  • 1 dl korppujauhoja
  • 2 dl ruokakermaa
  • 500 g jauhelihaa
  • 1 kananmuna
  • 1 iso sipuli silputtuna
  • pätkä purjoa silputtuna
  • 3 isoa valkosipulinkynttä silputtuna
  • paprikajauhetta
  • suolaa
  • pippurisekoitusta
  • kuivattua jalapenoa
  • provencalen mausteseosta
  • 2 keitettyä kananmunaa silputtuna
  • 125 g mozzarellajuustoa paloiteltuna
  • n. 150 g juustoraastetta 

Valmistusohje

  • Laita kulhoon korppujauhot ja kerma, anna turvota hetki.
  • Lisää muut aineet, sekoita massa tasaiseksi.
  • Taputtele leivinpaperin päälle uunipellille murekkeeksi. Paista 200 asteisessa uunissa.
  • Nauti jauhelihamureke lisukkeen kanssa.

Kauppalista

Advertising information

Julkaisupäivä:

Reseptin on laatinut:

Yhteistyössä