Juustoinen jauheliha-pastakeitto

Uusimmat reseptit
Advertising information
Ainekset
- jauheliha
- kevätsipuli
- suola
- mustapippuri
- paprikajauhe
- valkosipulinkynsi
- vesi
- kasvisliemikuutio
- ketsuppi
- tomaattipyree
- makaroni
- punainen paprika
- kesäkurpitsa
- kevätsipulinvarsi
- sulatejuusto
- pakastemaissi
- persilja
- korianteri
Jauheliharuoat ovat lasten mieleen. Pasta kypsyy nopeasti ja on perunaa helpompi vaihtoehto keitossa uuvuttaneen työpäivän jälkeen.
Juustoinen jauheliha-pastakeitto
300 g jauhelihaa
1 iso tai 2-3 pientä kevätsipulin mukulaa silppuna
suolaa
mustapippuria rouheena
2 tl paprikajauhetta
3 reilua valkosipulinkynttä silppuna
1,4 l vettä
1 kasvisliemikuutio
1/2 dl ketsuppia tai 70 g tomaattipyrettä
2 dl kukka-makaroneja
1 punainen paprika kuutioina
n. 10 cm pätkä kesäkurpitsaa kuutioina
kevätsipulin varret silppuna (ne joiden mukulat olivat ohjeessa aiemmin)
100 g sulatejuustoa
2 dl pakastemaissia
kourallinen persiljaa silppuna
1 ruukullinen korianteria silppuna
Paista jauheliha kattilassa yhdessä silputun sipulin kanssa. Mausta suolalla, mustapippurilla ja paprikajauheella.
Lisää joukkoon valkosipuli, vesi, liemikuutio, ketsuppi ja makaronit, anna kiehua muutama minuutti.
Lisää loput ainekset, mutta jätä yrtit vielä odottelemaan keiton kypsymistä. Keitto on valmista kun makaronit ovat kypsiä. Silppua joukkoon reilusti yrttejä.