Juustoinen jauheliha-pastakeitto

  • Ei hyvä, 1 / 5
  • Parannettavaa, 2 / 5
  • Ihan ok, 3 / 5
  • Loistava, 4 / 5
  • Erinomainen, 5 / 5

26 arvostelua. Keskiarvo: 3.5/5

Ei arvosteluja

Advertising information

Ainekset

  • jauheliha
  • kevätsipuli
  • suola
  • mustapippuri
  • paprikajauhe
  • valkosipulinkynsi
  • vesi
  • kasvisliemikuutio
  • ketsuppi
  • tomaattipyree
  • makaroni
  • punainen paprika
  • kesäkurpitsa
  • kevätsipulinvarsi
  • sulatejuusto
  • pakastemaissi
  • persilja
  • korianteri

Jauheliharuoat ovat lasten mieleen. Pasta kypsyy nopeasti ja on perunaa helpompi vaihtoehto keitossa uuvuttaneen työpäivän jälkeen.

Juustoinen jauheliha-pastakeitto

300 g jauhelihaa
1 iso tai 2-3 pientä kevätsipulin mukulaa silppuna
suolaa
mustapippuria rouheena
2 tl paprikajauhetta
3 reilua valkosipulinkynttä silppuna
1,4 l vettä
1 kasvisliemikuutio
1/2 dl ketsuppia tai 70 g tomaattipyrettä
2 dl kukka-makaroneja
1 punainen paprika kuutioina
n. 10 cm pätkä kesäkurpitsaa kuutioina
kevätsipulin varret silppuna (ne joiden mukulat olivat ohjeessa aiemmin)
100 g sulatejuustoa
2 dl pakastemaissia
kourallinen persiljaa silppuna
1 ruukullinen korianteria silppuna

Paista jauheliha kattilassa yhdessä silputun sipulin kanssa. Mausta suolalla, mustapippurilla ja paprikajauheella.

Lisää joukkoon valkosipuli, vesi, liemikuutio, ketsuppi ja makaronit, anna kiehua muutama minuutti.

Lisää loput ainekset, mutta jätä yrtit vielä odottelemaan keiton kypsymistä. Keitto on valmista kun makaronit ovat kypsiä. Silppua joukkoon reilusti yrttejä.

Advertising information

Julkaisupäivä:

Reseptin on laatinut:

Yhteistyössä