Juustoinen jauheliha-kasviskeitto
Uusimmat reseptit
Advertising information
Ainekset
- jauheliha
- kesäkurpitsa
- sipuli
- valkosipulinkynsi
- suola
- paprikajauhe
- vesi
- peruna
- lihaliemikuutio
- kasvisliemikuutio
- varsisellerin varsi
- babyporkkana
- pakastemaissi
- tomaattipyree
- sulatejuusto
- persilja
Juustoinen jauheliha-kasviskeitto
400 g jauhelihaa
1 pieni kesäkurpitsa suikaleina
1 sipuli silppuna
3 valkosipulinkynttä hienonnettuna
suolaa
paprikajauhetta
n. 2 l vettä
6 keskikokoista perunaa kuutioina
2 liha-/kasvisliemikuutiota
4 varsisellerin vartta suikaleina
2 – 3 dl babyporkkanoita
2 dl pakastemaissia
n. 70 g tomaattipyrettä
200 g sulatejuustoa
persiljaa silppuna
Paista kuumassa pannussa jauheliha, lisää joukkoon kesäkurpitsa, sipuli ja valkosipuli, jatka paistamista hetki, jotta kasvikset hieman pehmenevät. Mausta suolalla ja paprikajauheella. Jätä sivuun odottamaan.
Kiehauta vesi kattilassa, lisää kattilaan porisemaan perunat ja varsisellerit, sekä liemikuutiot. Kun perunat ovat lähes kypsiä, lisää babyporkkanat ja maissit, sekä tomaattipyre,sulatejuusto ja jauheliha kasviksineen pannusta. Keittele miedolla lämmöllä vielä 5 – 10 minuuttia.
Tarkista maku.
Ripottele joukkoon reilusti persiljaa.