Juustoinen jauheliha-kasviskeitto

  • Ei hyvä, 1 / 5
  • Parannettavaa, 2 / 5
  • Ihan ok, 3 / 5
  • Loistava, 4 / 5
  • Erinomainen, 5 / 5

8 arvostelua. Keskiarvo: 3.6/5

Ei arvosteluja

Advertising information

Ainekset

  • jauheliha
  • kesäkurpitsa
  • sipuli
  • valkosipulinkynsi
  • suola
  • paprikajauhe
  • vesi
  • peruna
  • lihaliemikuutio
  • kasvisliemikuutio
  • varsisellerin varsi
  • babyporkkana
  • pakastemaissi
  • tomaattipyree
  • sulatejuusto
  • persilja

 

Juustoinen jauheliha-kasviskeitto

400 g jauhelihaa
1 pieni kesäkurpitsa suikaleina
1 sipuli silppuna
3 valkosipulinkynttä hienonnettuna
suolaa
paprikajauhetta
n. 2 l vettä
6 keskikokoista perunaa kuutioina
2 liha-/kasvisliemikuutiota
4 varsisellerin vartta suikaleina
2 – 3 dl babyporkkanoita
2 dl pakastemaissia
n. 70 g tomaattipyrettä
200 g sulatejuustoa
persiljaa silppuna

Paista kuumassa pannussa jauheliha, lisää joukkoon kesäkurpitsa, sipuli ja valkosipuli, jatka paistamista hetki, jotta kasvikset hieman pehmenevät. Mausta suolalla ja paprikajauheella. Jätä sivuun odottamaan.

Kiehauta vesi kattilassa, lisää kattilaan porisemaan perunat ja varsisellerit, sekä liemikuutiot. Kun perunat ovat lähes kypsiä, lisää babyporkkanat ja maissit, sekä tomaattipyre,sulatejuusto ja jauheliha kasviksineen pannusta. Keittele miedolla lämmöllä vielä 5 – 10 minuuttia.

Tarkista maku.

Ripottele joukkoon reilusti persiljaa.

Advertising information

Julkaisupäivä:

Reseptin on laatinut:

Yhteistyössä