Jauheliha-pinaattivuoka

  • Ei hyvä, 1 / 5
  • Parannettavaa, 2 / 5
  • Ihan ok, 3 / 5
  • Loistava, 4 / 5
  • Erinomainen, 5 / 5

8 arvostelua. Keskiarvo: 3.3/5

Ei arvosteluja

Advertising information

Jauheliha-pinaattivuoka

400 g jauhelihaa
1 sipuli silputtuna
(suolaa)
valkosipulisuolaa
paprikajauhetta
1/2 lihaliemikuutio
1 dl tomaattimurskaa
75 g pakastepinaattia
3,5 dl raketti-spaghettia
juustoraastetta
5 dl vettä

Paista
jauheliha ja sipuli. Mausta makusi mukaan suolalla, paprikajauheella,
lihaliemikuutiolla ja valkosipulisuolalla, tai käytä tuoretta
valkosipulia. Lisää joukkoon tomaattimurska ja pinaatti. Lisää 5 dl
vettä.

Keitä spaghetinpätkiä hetkinen runsaassa vedessä,( voit
laittaa spaghetit joukkoon myös raakoina) valuta ja yhdistä muiden
ainesten kanssa. Sekoita joukkoon juustoraastetta, ripottele hieman
myös pinnalle.

Voit käyttää joukkoon myös sulatejuustoa jos tahdot.
Paista 200-asteisessa uunissa n. 45 minuuttia, kunnes neste on imeytynyt
spaghetteihin.

Anna valmiin ruoan vetäytyä hetki ennen tarjoilua,
muuten se voi olla hieman turhan kostea (katso kuva 😉 )

Advertising information

Julkaisupäivä:

Reseptin on laatinut:

Yhteistyössä