Jauheliha-kasvispyörykät

  • 15 min Työaika
  • 40 min Valmistusaika
  • Keskitaso Vaikeustaso
  • Ei hyvä, 1 / 5
  • Parannettavaa, 2 / 5
  • Ihan ok, 3 / 5
  • Loistava, 4 / 5
  • Erinomainen, 5 / 5

21 arvostelua. Keskiarvo: 4/5

Ei arvosteluja

Hellapoliisi logo

Resepti kaupallisessa yhteistyössä

Advertising information

Ainekset

35-40 kpl annosta
  • 600 g naudan paistijauheliha
  • 2 varsisellerin varsi
  • 2 sipulinvarsi
  • 2 valkosipulinkynsi
  • 1 tomaatti
  • 1 suippopaprika
  • ½-1 tl provencen yrttejä
  • ¾ tl suola
  • mustapippurirouhe
  • 3 rkl avokadoöljy
  • rypsiöljy
  • oliiviöljy

Perinteiset lihapullat voi tuunata monella tapaa. Kasvikset jatkavat jauhelihaa mukavalla tavalla. Nämä pyörykät ovat jauhottomia ja munattomia. Nauti vaikkapa raikkaan tzatzikin kanssa.

Jauheliha-kasvispyörykät
35-40 kpl

600 g naudan paistijauhelihaa
2 varsisellerinvartta
2 sipulinvartta
2 valkosipulinkynttä
1 tomaatti
1 suippopaprika
½-1 tl Provencen yrttejä
¾ tl suolaa
mustapippuria myllystä
3 rkl avokadoöljyä, rypsiöljyä tai oliiviöljyä

Hienonna varsisellerinvarret, sipulinvarret ja valkosipulinkynnet.
Kuutioi tomaatti ja paprika pieniksi kuutioiksi.
Kuumenna avokadoöljy pannulla ja lisää kasvikset pannulle.
Kääntele muutaman minuutin ajan. Jäähdytä.
Lisää kasvikset jauhelihan joukkoon, mausta Provencen yrteillä, suolalla ja mustapippurilla.
Vaivaa taikina tasaiseksi seokseksi ja pyöriä pieniksi pyöryköiksi.
Paista kuumalla pannulla öljyssä tai leivinpaperilla vuoratulla uunipellillä 200-asteisessa uunissa.

Advertising information

Julkaisupäivä:

Reseptin on laatinut:

Yhteistyössä