Valkosuklainen kuningatarrahka

  • Ei hyvä, 1 / 5
  • Parannettavaa, 2 / 5
  • Ihan ok, 3 / 5
  • Loistava, 4 / 5
  • Erinomainen, 5 / 5

1 arvostelua. Keskiarvo: 5/5

Ei arvosteluja

Advertising information

Monet lapset kammoavat rahkoissa ja jugurteissa "sattumia."
Vaikka marjoihin ja hedelmänpaloihin on hyvä totutella, kaikki äidit ja isät tietävät, ettei se ole aina yksinkertaista.
Silloin Pakkasmarjan marjapureet ovat loistava valinta makua antamaan.
Toki marjat voi jauhaa itsekin esimerkiksi sauvasekoittimella, silloin marjat kannattaa jauhaa hieman kohmeisina.

Marjapureita on useita eri makuja ja ne sisältävät kaikki marjan osat. Soseet ovat tasaisia ja ne on makeutettu sokerilla.
Niillä taikoo helposti myös näyttävät moussekakut, tai kakkujen päälle marjaisat kiilteet.
Pureita myydään kauppojen pakastealtaissa 200 gramman purkeissa.

Valkosuklainen kuningatarrahka 6:lle

2 1/2 dl Flora vispiä tai Flora vanillaa
500 g maitorahkaa
200 g purkki Pakkasmarjan Marjapuree mustaherukka
sokeria maun mukaan
2 tl vaniljasokeria
130 g Pandan valkosuklaata
100-150 g vadelmia

Vaahdota Flora vispi tai Flora vanilla, lisää joukkoon rahka ja sulatettu mustaherukkapuree.
Mausta sokerilla ja vaniljasokerilla.
Sulata 100 g valkosuklaata esimerkiksi mikrossa, lisää sula suklaa rahkan joukkoon. Jätä 30 g suklaata koristeluun.
Sekoita lopuksi joukkoon kohmeiset vadelmat.

Koristele muutamalla vadelmalla ja valkosuklaalastuilla.

Huom! Mikäli käytät ulkomaisia vadelmia, kuumenna niitä ensin muutaman minuutin ajan.

Advertising information

Julkaisupäivä:

Reseptin on laatinut:

Yhteistyössä