Valkosuklaa-banaanirahka

  • Ei hyvä, 1 / 5
  • Parannettavaa, 2 / 5
  • Ihan ok, 3 / 5
  • Loistava, 4 / 5
  • Erinomainen, 5 / 5

1 arvostelua. Keskiarvo: 5/5

Ei arvosteluja

Advertising information

Valkosuklaa-banaanirahka


1 liivatelehti
130 g valkosuklaata
1 tlk vispautuvaa vaniljakastiketta
250 g maitorahkaa
2 rkl sokeria
2 tl vaniljasokeria

3-4 banaania viipaleina 

Laita liivatelehti likoamaan väljään veteen.

Sulata
paloiteltu valkosuklaa mikrossa. Vatkaa vaniljakastike vaahdoksi. Lisää
joukkoon rahka ja sulatettu suklaa. Mausta sokerilla ja
vaniljasokerilla.

Kiehauta pienessä  kattilassa tilkkanen vettä
(n. 2 tl) ja sulata vedestä puristettu liivatelehti siihen. Kaada seos
ohuena nauhana rahkaseoksen joukkoon, sekoita.

Leikkaa banaanit viipaleiksi ja annostele jälkiruokakulhoihin vuorotellen banaaniviipaleita ja valkosuklaa-rahkaa.

Tämä sopisi myös kakun väliin täytteeksi!

Advertising information

Julkaisupäivä:

Reseptin on laatinut:

Yhteistyössä