Valkosuklaa-banaanirahka
Uusimmat reseptit
Advertising information
Valkosuklaa-banaanirahka
1 liivatelehti
130 g valkosuklaata
1 tlk vispautuvaa vaniljakastiketta
250 g maitorahkaa
2 rkl sokeria
2 tl vaniljasokeria
3-4 banaania viipaleina
Laita liivatelehti likoamaan väljään veteen.
Sulata
paloiteltu valkosuklaa mikrossa. Vatkaa vaniljakastike vaahdoksi. Lisää
joukkoon rahka ja sulatettu suklaa. Mausta sokerilla ja
vaniljasokerilla.
Kiehauta pienessä kattilassa tilkkanen vettä
(n. 2 tl) ja sulata vedestä puristettu liivatelehti siihen. Kaada seos
ohuena nauhana rahkaseoksen joukkoon, sekoita.
Leikkaa banaanit viipaleiksi ja annostele jälkiruokakulhoihin vuorotellen banaaniviipaleita ja valkosuklaa-rahkaa.
Tämä sopisi myös kakun väliin täytteeksi!