Uunijuusto

  • Ei hyvä, 1 / 5
  • Parannettavaa, 2 / 5
  • Ihan ok, 3 / 5
  • Loistava, 4 / 5
  • Erinomainen, 5 / 5

4 arvostelua. Keskiarvo: 3.5/5

Ei arvosteluja

Advertising information

Hankimme maalta tuoretta ternimaitoa ja valmistimme jälkiruoaksi herkullista uunijuustoa.

Tämän helpompaa ei valmistaminen voi olla.

Uunijuusto

1 l ternimaitoa
ripaus suolaa

rasvaa vuoan voiteluun

Sekoita kulhossa ternimaito ja suola, kaada voideltuun uunivuokaan.
Kypsennä 200 asteisessa uunissa noin 40 minuuttia, tai kunnes pinta on hyytynyt ja saanut kauniin värin.

Tarjoa lisäksi esimerkiksi vadelma-, tai lakkahilloa tai tuoreita marjoja.

Advertising information

Julkaisupäivä:

Reseptin on laatinut:

Yhteistyössä