Toffeinen hedelmäsalaatti
Uusimmat reseptit
Advertising information
Hedelmäsalaatit maistuvat kaikkina vuodenaikoina. Käytä vaihdellen sesongin hedelmiä ja raikasta salaattia tuoreilla tai pakastetuilla marjoilla. Muutama eksoottinen hedelmä joukossa tekee salaatista mielenkiintoisen ja voit tarjota sitä juhlavampanakin jälkiruokana. Palmunsydämiä myydään etnisissä kaupoissa säilykkeenä. Ne voi toki jättää myös pois ja korvata muilla hedelmillä tai marjoilla.
Mausta salaattia makealla toffeekastikkeella.
Toffeinen hedelmäsalaatti
n. 6 annosta
5 kiiwihedelmää
2 passiohedelmää
1 kiwano-hedelmä
250 g tummia viinirypäleitä
300 g rasia kirsikkamandariineja
125 g vadelmia
1 prk säilykemangoa
2 omenaa
150 g palmunsydämiä
Kuori ja paloittele kiiwit salaattikulhoon. Lusikoi joukkoon passiohedelmän ja kiwanon siemenet. Lisää kokonaiset tai puolitetut viinirypäleet, lohkotut kirsikkamandariinit, jäiset tai tuoreet vadelmat, sekä paloitellut säilykemangot valutettuna. Kuori lopuksi omenat ja pilko joukkoon. Lisää vielä valutetut palmunsydämet.
Valuta joukkoon toffeekastiketta tai tarjoa erikseen.
Vinkki!
Kokeile Dr.Oetkerin uutta pullossa myytävää toffeekastiketta.