Suklaamousse ja mansikoita

  • 10 min Työaika
  • 10 min Valmistusaika
  • Helppo Vaikeustaso
suklaamousse
  • Ei hyvä, 1 / 5
  • Parannettavaa, 2 / 5
  • Ihan ok, 3 / 5
  • Loistava, 4 / 5
  • Erinomainen, 5 / 5

3 arvostelua. Keskiarvo: 5/5

Ei arvosteluja

Hellapoliisi logo

Helppo, mutta takuuvarmasti maistuva suklaamousse valmistuu muutamissa minuuteissa. Voit tehdä halutessasi jälkiruoan jo edellisenä päivänä jääkaappiin odottamaan herkkuhetkeä. Koristele annos kuitenkin vasta hetki ennen tarjoilua.

Resepti tehty EVEOlla Hellapoliisi TV-ohjelmassa

Advertising information

Ainekset

4 annosta
  • 2 dl kuohukermaa
  • 250 g mascarponejuustoa
  • 1 tl vaniljasokeria
  • 200 g taloussuklaata tai muuta tummaa suklaata
  • ½ dl sokeria tai maun mukaan
Lisäksi:
  • 200 g tuoreita mansikoita tai muita marjoja

Valmistusohje

  • Vaahdota kuohukerma ja vatkaa joukkoon mascarponejuusto.
  • Sekoita joukkoon vaniljasokeri. Paloittele suklaa syvälle lautaselle ja sulata mikroaaltouunissa puolen minuutin erissä 2-3 minuuttia välillä sekoitellen, kunnes suklaa on sulanut.
  • Sekoita sulatettu suklaa ja sokeri vaahdon joukkoon ja kääntele tasaiseksi.
  • Tarkista maku.
  • Tarjoa seuraksi tuoreita mansikoita.

Kauppalista

Advertising information

Julkaisupäivä:

Reseptin on laatinut:

Yhteistyössä