Suklaavaahtoa ja savoiardikeksejä
- 20 min Työaika
- 20 min Valmistusaika
- Helppo Vaikeustaso
Uusimmat reseptit
Advertising information
Ainekset
4 annosta
- n. 24 savoiardikeksejä
- 3 dl keitettyä kahvia
- 1 dl maitoa
- 200 g tummaa suklaata
- 2 dl kuohukermaa TAI
- 2 dl vispikermaa (vaihtoehto)
- 200 g mascarponejuustoa
- 1 tl vaniljasokeria
- 200 g kirsikoita
Valmistusohje
- Ota esille reunallinen vuoka.
- Kääntele savoiardikeksit kahvi-maitoseoksessa.
- Ota suklaasta muutama rivi ja hienonna ne veitsellä työlaudalla.
- Sulata loput syvällä lautasella puolen minuutin erissä mikroaaltouunissa välillä sekoittaen.
- Vaahdota kuohukerma ja vatkaa joukkoon mascarponejuusto.
- Mausta seos vaniljasokerilla.
- Sekoita joukkoon sekä rouhittu suklaa ja sulatettu suklaa. Tarkista maku.
- Lisää tarvittaessa sokeria. Jaa suklaaseos ja kostutetut savoiardikeksit kerroksittain reunalliseen vuokaan tai jälkiruokakulhoihin.
- Koristele tuoreilla tai säilötyillä kirsikoilla.