Suklaavaahtoa ja savoiardikeksejä

  • 20 min Työaika
  • 20 min Valmistusaika
  • Helppo Vaikeustaso
Suklaavaahtoa
  • Ei hyvä, 1 / 5
  • Parannettavaa, 2 / 5
  • Ihan ok, 3 / 5
  • Loistava, 4 / 5
  • Erinomainen, 5 / 5

3 arvostelua. Keskiarvo: 4.3/5

Ei arvosteluja

Tämä jälkiruoka yhdistää täyteläisen suklaavaahdon ja ilmavat savoiardikeksit herkulliseksi kokonaisuudeksi. Se sopii mainiosti pimeän ajan juhlahetkiin, kuten pikkujouluihin jälkiruoaksi. Helppo valmistaa, mutta tyylikäs tarjota.

Advertising information

Ainekset

4 annosta
  • n. 24 savoiardikeksejä
  • 3 dl keitettyä kahvia
  • 1 dl maitoa
  • 200 g tummaa suklaata
  • 2 dl kuohukermaa TAI
  • 2 dl vispikermaa (vaihtoehto)
  • 200 g mascarponejuustoa
  • 1 tl vaniljasokeria
  • 200 g kirsikoita

Valmistusohje

  • Ota esille reunallinen vuoka.
  • Kääntele savoiardikeksit kahvi-maitoseoksessa.
  • Ota suklaasta muutama rivi ja hienonna ne veitsellä työlaudalla.
  • Sulata loput syvällä lautasella puolen minuutin erissä mikroaaltouunissa välillä sekoittaen.
  • Vaahdota kuohukerma ja vatkaa joukkoon mascarponejuusto.
  • Mausta seos vaniljasokerilla.
  • Sekoita joukkoon sekä rouhittu suklaa ja sulatettu suklaa. Tarkista maku.
  • Lisää tarvittaessa sokeria. Jaa suklaaseos ja kostutetut savoiardikeksit kerroksittain reunalliseen vuokaan tai jälkiruokakulhoihin.
  • Koristele tuoreilla tai säilötyillä kirsikoilla.

Kauppalista

Advertising information

Julkaisupäivä:

Reseptin on laatinut:

Yhteistyössä