Sokeriton minttusuklaavaahto
Uusimmat reseptit
Advertising information
Sokerittomasta suklaasta taiot herkullisen suklaavaahdon esimerkiksi diabeetikon jälkiruokaan tai täytekakkuun.
Savoiardikeksejä käyttämällä saat annoksesta runsaamman jälkiruoan.
Sokeriton minttusuklaavaahto
4 annosta
2 1/2 dl vispikermaa
1 levy Torras (chocolate negro) tummaa mintturae suklaata
makeutusjauhetta
8-12 savoiardikeksiä + Minttu Baileysia kostutukseen
Vaahdota vispikerma.
Sulata suklaa puolen minuutin erissä mikroaaltouunissa välillä sekoitellen, kunnes suklaa on sulanut.
Sekoita sula suklaa vaahdotetun vispikerman joukkoon, mausta makeutusjauheella.
Kääntele savoiardikeksit Minttu Baileys -liköörissä tai vaniljasokerilla maustetussa maidossa ja kasaa kerroksittain savoiardikeksit ja minttusuklaavaahto.
Vinkki! Voit käyttää sokerittoman suklaan tilalla myös esimerkiksi minttukrokanttisuklaata.