Ruis-karpaloherkku

Uusimmat reseptit
Advertising information
Vuoden vaihteen jälkeen monet päättävät keventää ruokavaliota.
Herkkuja ei toki silloinkaan tarvitse kokonaan jättää pois.
Voit hyvällä omalla tunnolla nauttia jälkiruoista, joista saat kuituja ja silti suun makeaksi.
Ruis-karpaloherkku
n. 6 annosta
2 dl ruishiutaleita
3/4 dl Dansukker Muscovado-, tai Fariinisokeria
1/2 tl Dansukker Vaniljasokeria
2 1/2 dl vaahtoutuvaa vaniljakastiketta
100 g karpaloita tai puolukoita
Paahda ruishiutaleet 200 asteessa uunissa tai kuumassa, kuivassa pannussa käännellen.
Sekoita jäähtyneiden hiutaleiden joukkoon muscovadosokeri ja vaniljasokeri.
Vaahdota vaniljakastike. Sekoita joukkoon ruishiutale-sokeriseos ja kohmeiset marjat.
Jaa annoskulhoihin tai tarjoile isosta kulhosta.