Puolukkakerroskiisseli

  • 10 min Työaika
  • 20 min Valmistusaika
  • Helppo Vaikeustaso
  • Ei hyvä, 1 / 5
  • Parannettavaa, 2 / 5
  • Ihan ok, 3 / 5
  • Loistava, 4 / 5
  • Erinomainen, 5 / 5

6 arvostelua. Keskiarvo: 3.8/5

Ei arvosteluja

Bonne logo vaalea Bonne logo

Resepti kaupallisessa yhteistyössä

Advertising information

Ainekset

4 annosta
  • 5 dl Bonne Puolukkasose
  • 2 dl vesi
  • 1 dl sokeri
  • ½ dl perunajauho
Vaniljakiisseli:
  • 6 dl maito
  • 1 dl sokeri
  • 2 rkl perunajauho
  • 1 tl vaniljasokeri

Pidätkö puolukoista, mutta et jaksa, ehdi tai pysty keräämään puolukoita itse? Ei hätää, nimittäin kaupasta voit hankkia Bonne Puolukkasosetta, joka on sataprosenttista puolukkaa kätevässä puolen litran tölkissä. Syksyyn sopiva kerroskiisseli on ihana välipala tai jälkiruoka ja sopii kaiken ikäisille.

Puolukkakerroskiisseli
4 annosta

5 dl Bonne Puolukkasosetta
2 dl vettä
1 dl sokeria tai maun mukaan
½ dl perunajauhoja

Vaniljakiisseli:
6 dl maitoa
1 dl sokeria
2 rkl perunajauhoja
1 tl vaniljasokeria

Puolukkakiisseli

Laita Bonne Puolukkasose, vesi, sokeri ja perunajauhot kattilaan tai kasariin ja kiehauta sekoittaen, kunnes kiisseli pulpahtaa. Tarkista maku.
Valmista seuraksi vaniljakiisseli. Mittaa kattilaan tai kasariin maito, sokeri, perunajauhot ja vaniljasokeri. Kiehauta koko ajan sekoittaen, kunnes kiisseli pulpahtaa. Tarkista maku.
Jäähdytä.
Jaa jäähtyneet kiisselit kerroksittain jälkiruokakulhoihin ja tarjoa.

Advertising information

Julkaisupäivä:

Reseptin on laatinut:

Yhteistyössä