Pipari-suklaavaahto
Uusimmat reseptit
Advertising information
Pipari-suklaavaahto
5 liivatelehteä
2,5 dl Flora vanillaa vaahdotettuna
2 munaa + 0,5 dl sokeria vaahdotettuna
2 tl vaniljasokeria
0,5 dl glögiä
200 g Fazerin joulusuklaata sulatettuna
Laita liivatteet likoamaan runsaaseen kylmään veteen.
Sekoita keskenään vaniljavaahto, muna-sokerivaahto, vaniljasokeri ja sulatettu suklaa.
Liuota vedestä puristetut liivatteet kuumaan glögiin, anna jäähtyä hetki.
Kaada seos ohuena nauhana täytteeseen koko ajan sekoittaen.
Jaa seos jälkiruokakulhoihin. Hyydytä jääkaapissa vähintään muutama tunti, tai yli yön.
Voit laittaa halutessasi kerroksittain täytettä ja piparinmuruja.