Pannarirulla
Uusimmat reseptit
Advertising information
Pannarirulla on hauska tapa tarjota pannukakkua. Valmiit viipaleet sopivat välipaloiksi, lastenkutsujen tarjoilupöytään tai vaikka retkievääksi.
Pannarirulla
13-15 palaa
6 dl maitoa
2-3 munaa
3 dl vehnäjauhoja
1/2 tl suolaa
1/2-3/4 dl öljyä
Täyte:
250 g boysenmarjahilloa
1-2 dl boysenmarjoja
Mittaa maito kulhoon ja riko joukkoon munat. Sekoita munien rakenne rikki. Lisää vehnäjauhot, suola ja öljy. Anna taikinan turvota mielellään puolisen tuntia.
Kaada taikina leivinpaperilla vuoratulle uunipellille.
Paista 200 asteessa puolisen tuntia.
Levitä jäähtyneen pannukakun pinnalle boysenmarjahillo. Ripottele päälle boysenmarjoja. Kääri pannari tiukahkolle rullalle ja leikkaa viipaleiksi.